Incearca sa o ajutzi sa treaca peste fii alaturi de ea. mai intai las-o sa-ti povesteasca tot ce are pe suflet las-o sa planga sa se descarce in timp ce vorbitzi apoi explica-i ca totul va fi bine. daca sunteti a8 a spune-i sa se concentreze pe examene ca acum sunt cele mai importante. mergeti una la alta acasa si invatati impreuna sh seara iesiti in oras cu mai multi prieteni ( dar fara baiatul in cauza ) incearca sa-i gasestialte ocupatzii ceva ce sa o intereseze ca sa isi distraga atentia si sa il poata uita. stiu prin c trece ca am patit si eu cam acum 3 luni dar am trecut peste cu ajutorul prietenelor mult succes :*:*:*
Misslove@ incerca sa ii fii alaturi si s-o sprijini. sa iesiti in oras, Club, terase sa isi faca alte prietenii, amici si o sa vezi o sa-l uite intodeuna este speranta si aia moarte ultima. succes tie si prietenei tale.
Atunci cand te desparti de o persoana incepi sa te gandesti la ea mai intens decat o faceai atunci cend erati impreuna. Prietena ta ar trebui sa constientizeze ca va suferii si mai mult daca nu incearca sa il uite cat mai repede. Explica-i ca doar ea este cea care poate sa puna punct problemei si suferintei create de despartire.Nu trebuie sa asculte persoanele care ii spun ca nu va reusii sa il uite mai devreme de cateva luni. Totul este posibil cu putin efort. Explica-i ca toate in viata se intampla cu un scop, ca intr-un final va realiza ca fostul iubit nu reprezinta totul in viata sa si ca are sansa sa cunoasca persoana care o va face cu adevarat fericita. Bafta!
Pai trebuie sa o asculti si sa incerci s-o intelegi.descarcarea ii va face bine.si incearca sa o sfatuiesti sa mearga la un psiholog. sper ca te-am putut ajuta
Incearca sa ii fi alaturi pentru ca acum de prieteni are cea mai mare nevoie. incearca sa ii ocupi timpul in asa fel incat sa nu se mai gandeasca la el. iesiti in oras, iesiti la plimbari sau in club. fa in asa fel incat sa aiba mai tot timpul ocupat fara sa se mai gandeasca la el.
Uite si eu am trecut prin asa ceva si sti ce am facut? m-am interesat de noi baetii nu neaparat sa fiu impreuna cu ei doar stateam cu ei si ma simptiam bine in prezenta lor si incearca sa nu te mai gandesti la el si stiu ca nu poti dar incearca sa iti impui asta si sa mare vointa bafta
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: