Daca sunt impreuna de ceva timp si tin unul la altu.da e ok, totusi spune-i sa se gandeasca de 2 ori inainte! :* pup. baftaaa!
Bah,eu am 11 ani si vreeeaau! deci nu e devreme! lol, sper sa nu-mi dati multe replayuri.de fapt stiu nu e recomandat pana la 16 ani, dar fiecare face ce vrea.god bless u
Fratilor voi sunteti copii fara viitor, va credeti tari daca va f****i, treaba voastra, societatea va va judeca dur, veti ajunge niste zdrente.
Doamne... si eu care am 16 ani, sunt virgina si sunt MANDRA de asta!
Si daca ea a citit despre alte fete ca nu mai sunt virgine trebuie sa fie si ea in aceeasi oala cu ele? Daca alea mananca c*cat (scuzati limbajul) trebuie sa manance si ea?
In primul rand e prea mica, a citit multe prostii si sunt convinsa ca vrea doar sa vada cum e.
Nu e pregatita nici fizic si nici psihic!
Inseamna ca ii place viata de mica si la 16 ani o vedem pe centura, sugand **** la anonimi!
Nu. Doar pentru ca la unele nu le se reproseaza nimic acum, asta nu inseamna ca ceea ce au facut e bine. Dar... daca prietena ta n-are rabdare nu prea ai ce sa-i faci sau sa-i spui ca sa se rasgandeasca.
E prea devreme, macar de la 15, ce 15? vorbesc prostii! macar 16 ani incolo sa se gandeasca la asta, dar cu o persoana pentru cihar simte ceva!
Nuuu.Odata pentru ca nu are voie sa intre in relatia ta.Si a doua oara nu este potrivit varstei ei.Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei ei ce se intampla
daηă întreabă: