anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prietenasi virtuali! vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi.Am 17 ani.Acum o luna me-am inceput viata sexuala cu iubitul meu cu care aveam 6 luni,a fost ok de prima data. Dupa cateva saptamani am inceput sa nu-l mai iubesc, sa nu mai am sentimente fata de el si mai rau, sa ma faca sa-l evit.Am continuat asa pana i-am spus ca totul intre noi s-a terminat, si m-am plictisit de relatia asta si multe, multe reprosuri.Azi mi-a scris disperat ca nu poate trai fara mine, ca a inteles ca nu are nimic fara mine si timpenii de genul acesta.Din mila i-am acordat inca o sansa fiindca mi-a promis ca relatia noastra va fi una mai buna.Problema e ca nu stiu ce sa fac sa imi reanvie sentimentele?! voi ce parere aveti? ce sa fac?

7 răspunsuri:
| smilegirl a răspuns:

Salut.Dupa parerea mea e nevoie de timp pentru ca acele emotii inghetate sa revie la starea potrivita, priviri dulci, momente placute, vise impreuna, atingeri si pur si simplu mingiieri..totul va reveni dupa o perioada de timp, lasate purtata de valul placut al emotiilor de atractie..atractia si dorinta de a mai avea ceva cu el va reinvia spirituladincurilor din tine. Succese scumpo! P.S D.G.

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna.

Nu exista asa ceva. Saptamana asta te iubesc dar saptamana viitoare nu te mai suport. Este clar ca intre voi nu exista sentimente de iubire. Eu cred ca sunteti doar niste copii care s-au plictisit de o relatie. Partea cu sex-ul a fost asa, colaterala, probabil din intamplare.
Nu ai ce face ca sa-ti "revina" sentimentele.
Si apropo, o relatie nu este cladita din mila.
Parerea mea este ca relatia voastra nu are viitor, ori ca se incheie acum, ori ca se incheie peste o luna sau 1 an, tot se v-a incheia.

| Alcyon a răspuns:

Parerea mea e ca esti prea mica pentru relatii sexuale. Faptul ca sentimentele tale sunt asa schimbatoare, reprezinta o dovada ca esti inca destul de imatura si instabila emotional. Te sfatuiesc sa lasi sexul la o parte, pana te mai maturizezi. Altfel, risti s-ajungi sa umbli din pat in pat. Iar asta inseamna risc marit de a lua boli venerice si chiar de a face HPV (responsabil de cancerul de col uterin). S-a demonstrat stiintific, ca femeile care au avut mai mult de 4-5 parteneri, prezinta un risc crescut de a contacta aceasta boala. Sexul nu e un mijloc de amuzament sau o moda. Se face atunci cand esti intr-o relatie serioasa si stabila; nu aiurea, azi cu unul, maine cu altul, sa te umpli de bts-uri. Prezervativul sa stii ca nu te protejeaza decat 70% de boli. Deci exista sanse de 30% sa iei bts-uri cu tot cu protectie.

| Alcyon a răspuns:

In legatura cu relatia ta, cred ca ciorba reincalzita nu mai e buna. Si cu asta am spus tot.

| Danysan a răspuns:

Incearca sa mergi cu el undeva -la munte cateva zile -doar voi -poate o sa se declanseze acea iubire iar-si na el tine la tine -nu e oki cuv mila pentru ca cine iubeste trebuie respectat si nu mintit sau umilit.Mai incearca.

| BbyCriss a răspuns:

In primul rind esti prea mica pentru a incepe relatiile sexuale. Dupa cele citite, tu inca nu intelegi seriozitatea unor momente.Pentru tine totul este o joaca. Daca nu tii la el, nu il chinui si explica-i mai bine totul asa cum este ca de nu o sa ii provoci si mai mare durere.Insa o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti lipseasca si vei regreta ca ai procedat asa.

| rustledmyjimmies a răspuns:

Te minti singura si te ascunzi dupa deget. oamenii nu se schimba.