| Dyva91 a întrebat:

prietenesc cu un baiat de un an, diferenta dintre noi e de 5 ani si de curind am trecut la o noua etapa cu el, adica am inceput viata sexuala. Si avem o mica problema, in timpul cind ambii suntem destul de excitati incepem o partida de sex, dar partenerul meu prea depede ejaculeaza nici o minuta nu trece si el e gata. Spuneti-ne ce putem intreprinde pentru ca actul sa fie mai placut, si de lunga durata pentru ambii?

3 răspunsuri:
| AlexXxander a răspuns:

Poi in primul rand, trebuie sa-si dea seama cum sa-si controleze excitatia (adica sa se gandeasca la tot felul de chestii tongue ca sa reziste mai mult ); in al 2-lea rand practica!, cu cat va experimenta mai mult cu atat se va stapanii mai bine.Dar in caz ca nici una din astea nu merg inseamna ca are o problema medicala (ejaculare precoce) si ar trebui sa mearga la control.In concluzie este vb de autocontrol pentru el si sunt sigur ca va invata treptat.Crede-ma este foarte greu sa te controlezi mai ales la inceput si mai ales daca partenera stie sa-l excite foarte rau laughing. Va doresc mult noroc!

| LeontinAndrei a răspuns:

Problema asta o poate rezolva cu ajutorul unor medicamente, sau... depinde. Pentru o partida mai indelungata, el este cel care trebuie sa se ocupe de aceasta problema.

| Turok90 a răspuns:

Se numeste ejaculare prematură si este cam normală dacă este la început si pentru el, si mai ales dacă tu esti bună în pat, ca s-o spunem pe româneste. Însă devine anormal dacă se întâmplă la fel si la al II-lea sau al III-lea număr. Ati încercat după prima ejaculare să mai faceti o partidă? Tot asa repede se termină?

Întrebări similare