| Babygirl_2122 a întrebat:

prieteni! Acum aproximativ un an, m-am imprietenit cu un baiat, pe care nu credeam vreodata ca o sa-l iubesc.La inceput n-am simtit nimic, dar dupa m-am indragostit si eu si el si am stabilit sa fim impreuna.Inainte de a ne combina, ne intelegeam foarte bine. Odata ce relatia noastra a inceput, era ok.Il simteam ca ma iubea si eu il iubeam.Toata lumea se mira deoarece el e un tip mai golan care nu prea iubeste si e mai mare ca mine cu 3 ani.Ne-am certat, ne-am impacat si iar ne-am certat.Nu ne mai intelegeam si am decis sa nu mai fiu cu el. Intr-o zi m-a sunat si i-am spus ca poate sa face ce vrea el, ca nu imi mai pasa deloc si ca nu mai tin la el, desi inca mai simt ceva.Intrebarea ar fi cam asa: e bine cum am procedat? sa ma impac din nou cu el? sau sa fim doar buni prieteni? Va multumesc anticipat! Ioana, din Cluj.

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce nu regreti pasul facut si nu iti mai pasa de el asa cum spui, eu zic ca inseamna ca ai luat decizia corecta!

Ce rost are un nou inceput cu el daca sti deja ce te asteapta si nu mai exista sentimente din partea ta?!

Spor la agatat!winking

| Rayyy a răspuns:

Totul depinde numai de tine. Daca simti intr-adevar ca inca il mai iubesti, ca exista sansa sa va impacati si ca el este serios si tine la tine, atunci ai putea sa incerci sa fiti din nou impreuna.
Dar ai grija...

Eu zic ca prima data ai procedat corect. Daca nu va intelegeati, mi se pare firesc sa rupeti legatura.big grin

| Lora a răspuns:

Cred ca ai facut foarte bine asa stii cum e sfoara taiata si din nou legata intotdeauna va avea noduri.Nodurile alea care iti voor fi scoase pe ochi la ficare cearta iar si iar si iar.Mai bine asa mergi spre un nou drum.