| CaRaMiDa a întrebat:

Buna prieteni... ajutati-ma va rog.
cum sa imi fac o prietena.adica nu e ca nu ma place nici una(mai toate ma plac) dar mie nu mi-a placut nici una.anul acesta vreau sa ma combin cu mai multe(nu deodata) pana gasesc o fata care sa mi se potriveasca... unde eram... a da, cum sa imi fac o prietena

6 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Unde eram...a da, esti un lache!

| cupcake02 a răspuns:

Pai daca nu ai gasit nici una ca sa ti se potriveasca, de ce sa te combini cu mai multe, ca nu o sa faci decat sa devii si mai confuz si sa le dai si lor sperante degeaba. Parerea mea e sa astepti una care chiar iti place, stiu ca nu o sa tii cont de ce spun pentru ca na, esti baiat si cu cat mai multe, cu atat mai bine, dar nu pot sa spun ca mi se pare o idee buna ce vrei tu sa faci. Macar pentru prima prietena ar trebui sa astepti o fata care iti place pentru ca prima relatie are cu adevarat ceva unic, deosebit. Daca vrei doar sa bifezi cat mai multe ca sa fii in rand cu lumea, poti incepe de oricand. Cat despre faptul ca nu iti place nicio fata, inseamna ca nu ai intalnit pe cine trebuie, nimeni nu scapa fara sa-i placa de altcineva. laughing

| MaGicElEmEnt a răspuns:

Okey ''caramida''straight face.In primul rand cel putin la unele fete nu le place sa le schimbi ca pe 'carpe'' cauta si gaseste una care chiar iti place si sa intretii o relatie stabila cu ea si incodata zic ce le-am zis multora... nu te uita pe exterior cum arata ci prin interior happy

| iraida84 a răspuns:

Ma cum sa-ti explic eu tie? poate ca nu ai nimerit pana acum sa fie vre-una care sa-ti puna,, capac,, cum se spune.trebuie sa ai rabdare si pe viitor va fi mult mai bine.bafta muuulltta

| psiHopixia a răspuns:

NU fa prostia asta! Nu te combina cu nimeni daca nu te atrage intr'un mod deosebit, e cea mai mare porcarie, la modul ca poate una sau mai multe chiar te plac dar tu nu stimti nimic pentru nici una.si ce'ai facut? Nimic. Eu sunt fata, am 17 ani bla bla.dar nu am prieten de 1 an si 5 luni (desi imi doresc unul) nu am gasit nici un baiat care sa imi placa foarte mult, si nu ma mai incurc cu nimeni daca imi e doar simpatic. Am facut asta odata si baiatul respectiv a fost praf o perioada din cauza mea! Gandeste bine...nu are rost sa faci asta.Iti faci o super reputatiewinking printre fete, si o sa fi privit ca "gagicar, peste etc" si nu asta iti doresti! "Succesuri!" happy :*

| anneka a răspuns:

Pai e simplu, ca baiat, le compari.Care ti s-ar parea cea mai potrivita adica aproape sa fie ceea ce cauti.si sunt sigura ca nu vei gasi doar 1 vor fi mai multe.si ideea e sa nu cauti in acelasi loc.