Du-te la dezintoxicare, apoi la cu*rve si apoi scrie scenarii de telenovele.
Simt ca am devenit, un monstru. imi vine sa ma sinucit zilnik, dar nu pot doar ca am parinti, si asa ma simt aiurea doar ca ei sufara acum ca sunt bolnav intr-un fel si nu vb deloc cu ei, nu prea stiu cei cu mine, singura solutie ce am e doar sa string bani multi, sa fug cu ea departe sai arat amanuntit cit o iubesc si cum o vad - daca va zice ca tot nu ma iubeste, o duc unde isi doreste, dupa care ma sinucid fara sa stie ea. Dar asta ma face sa fac lucruri rele, tare rale ca sa obtin bani repede, sunt gata sa merg peste cadavre, si nu as face asta din dorinta, dar nu stiu nimic is tare distrus daca cu ceva timp in urma eram un sportiv bun, acum abia pot merge pe drum
Mhm, daca e sa-mi prezic viitorul, atunci scupi oameni ma vad in puscarie, unde stau fara lumina, unde nu de mult mi s-a spus ca alina, mine se marita, este insarcinata, are copii, 2 fetite cum mi-a spus casi doreste- Biatrice si, CA ESTE CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME, DAR CINE SUNT EU? CARE ESTE PREZENTU TRECUTU SI VITORU MEU?
... mai rar ca tine. pai e vina ei, nu trebuia sa`si bata joc de tine, vazand ca u chiar o iubesti... stiu ca e greu dar trebuie sa mergi mai departe . fara ea.
Nu mai gandi asa. timpu le rezolva pe toate. daca ei assa ii place cu mai multi, n`o faci fata de casa
Eu zic sa lasi drogurile si alte prostii.scoate fata aceea din minte(daca se poate numii fata).
incepe o noua viata fericit alaturi de parinti si prieteni.
Vei gasi o fata care sa te iubeasca si sa te merite cu adevarat.
Viata e frumoasa si trebuie traita...
De aceea uita de ea si de ce s a intamplat
Sunt multe ca ea...
Nu merita sa plangi pentru nimeni iar cel care merita nu te va facenu sa sfarşit lumea. vbeste cu păriţii...viata nu e roz are şi urcuşuri şi coborâşuri, ai o familie care te iubeşte. gândestete că unii ar da orice ca să trăiaiască.ai demnitate debărbat? FRUNTEA SUS ăi.nu lăsa o proasta săşi bată joc de tine.o să te arate lumea cu degetul.:ăşta nue barbat e femeeiie... gândeştete atat îţi spun:*:*succes
Anonima17191 întreabă: