Sal Tedy. O sa fiu scurt. Fie adevarat sau nu ce scrii tu eu zic ca ai o problema. Nu este ea ci tu esti problema!
Fata eu place sa fie in centrul atentiei si vrea mai multi baieti pentru adrenalina sau stiu eu ce. Dar, uite ce zic eu. Uita pentru 2 secunde de alina, da? 2 secunde, inchide ochii si gandeste-te la o soseata de bebelush. da? dupa care deschide ochii si vei stii ce trebuie sa faci. Ceea ce stii este ca vei avea copii, si nu vor fi ai alinei.Stii de ce? Nici nu merita unghia de la degetul tau cel mic. Nimeni nu te judeca pe tine. Femeile sunt femei, noi suntem barbati suntem mai puternici. Du-te la ea, zi ca o vei uita si dupa intoarce-te acasa si incepe o viata noua. Altfel, tot ce ai facut pana acum, au fost in zadar.NEBUNULE! fi cuminte
Buna! m-a impresionat intr-un fel foarte mult istorioara ta.
Dragostea e oarba si te poate duce la orice,si nu tot timpul esti rasplatit cu aceeasi moneda. Dupa cite ai spus ca ai facut pentru ea si esti in stare sa-ti dai si viata,atunci pacat ca ea nu intelege ce pierde si nu te pretuieste cu adevarat.E greu sa treci peste asa ceva,insa ar trebui sa depui fortsa poate gasesti alta fata, sau daca nu poate o gassti totusi pe ea si mai incercati sa o luati de la capat. Poate si ea acum sufera si isi doreste sa va revedeti, sau poate nu.De fapt e foarte dificil de a spune o parere in cazul tau.Ar trebui sa te tii tare, sa incerci sa depasesti aceasta stare, poate intr-o buna zi te va gasi ea pe tine.Incearca sa iti faci prieteni, sa vb cit de cit cu parintii poate te vor ajuta ei cu ceva mai mult.Iti doresc succes.
Anonima17191 întreabă: