| hannah_9374 a întrebat:

Buna prieteni! Am cunoscut un tip de ceva vreme, se poarta foarte dragut cu mine si am iesit de cateva ori impreuna si de fiecare data s-a purtat dragut dar intr-o seara ne-am sarutat si am fost mai apropiati. am aflat ca avea iubita.L-am intrebat si mi-a zis ca treaba cu ea e "incerta". Daca ar fi ramas cu ea ma asteptam sa nu vorbeasca cu mine, dar se poarta exact ca inainte imi da atentie etc. Nu stiu ce sa fac. As vrea sa vorbesc cu el dar nu stiu cum sa-l abordez sa nu cad de fraiera dar nici sa nu spun nimic nu as vrea. Voi ce imi propuneti sa fac? Va multumesc frumos! O seara faina!:*

8 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Ai grija cu el, daca are prietena si se da la altele inseamna ca nu e prea serios.In plus, nu ti-a zis el ca are prietena ci din spusele tale ai aflat singura.Nu te avanta in relatie daca nu stii sigur ce vrea, poate o va alege pe ea iar tu vei suferi.
Vorbeste cu el despre asta si spune-i ca te simti pe locul doi...

| OoBunnyoO a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa fii sincera cu el. Incearca sa il intrebi daca a rezolvat treaba "incerta" cu prietena lui si sa fii ferma. Daca nu vrei sa fii amanta lui, explica-i simplu ca nu vei face asta, roaga-l sa nu iti mai trimita diverse semnale pentru ca nu esti de acrod. Si incearca sa fii ferma si sa te tii te cuvant, daca vrei ca el sa te ia pe bune.

| Alcyon a răspuns:

Lasa-l incolo. Un baiat serios, nu insala. Probabil nu-i interesat decat de sex.

| Danysan a răspuns:

Afla daca mai e cu respectiva apoi poti sa te dai la el :-p!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerta o sa ramai si tu dupa ce o sa ne scrii ca te-a parasit, nu ma pune botul la vrajelile lui daca nu vrei sa alergi de una singura si sa ajungi pe locul doi

| sayWhaaat a răspuns:

Spune-i ca nu puteti fi mai mult pana nu isi paraseste iubita.

| cdu92 a răspuns:

Vrea ceva de la tine.Ghici ce?

| Dyaa18 a răspuns:

Eu una zic sa ii zici direct, cand va mai vedeti.ii spui ca te framanta faptul ca are prietena si tu nu esti genul de fata care se baga in relatii si spune-i ca iti este drag dar daca nu isi rezolva treburile cu prietena lui, voi nu mai puteti continua.Barfa si succes, sa fi directa e important!:*