Întrebarea mea este : Voi ce credeți despre el? Din moment ce nu-l cunoastem este practic imposibila o evaluare corecta a cuiva. Intrebarea ta sub forma care ai postat ar avea poate sorti de izbanda daca te-ai adresa ghicitoarelor Vanessa sau Melissa. Nu cred ca vreunul dintre noi sa fie copilul Mamei Omida sa posede puteri paranormale Ca parere personala s-ar putea sa fie un baiat ideal si in plus te informez ca la varsta Extrem de putini baieti se pot mandri cu adevarat ca au experimentat sexul. Marea majoritate doar braveaza pentru a apare cool in fata colegilor.
Mă refeream ce credeți voi despre el, legat de acest subiect. Poate m-a mințit sau nu, nici de cum la altceva. Ai înțeles greșit.
Hai să-ţi spun eu ce cred eu despre el.
În primul rând nu-l cunosc deloc. Însă ar exista posibilitatea ca el să te fi minţit copios iar tu să-l crezi ca un prinţ alb pe un cal mare.
În al 2 rând ar exista posibilitatea ca el să nu te fi minţit şi chiar să-ţi spună adevărul.
Dar are doar 17 anişori, nu 27 aşa că de ce nu l-ai crede?
Adevărul este că nici tu nu ştii nimic despre el, ştii doar ce ţi-a zis doar.
Asta-i de fapt realitatea.
Tu il cunosti cel mai bine, cu toate ca mai exista si astfel de baieti. Acum pune-ti urmatoarea intrebare: De ce te-ar minti? Ce ar castiga cu asta? Poate ca doreste pur si simplu sa te impresioneze sau poate ca este pur si simplu sincer. Din moment ce e confidentul tau de ani de zile a-i putea sa ii compari marturisirea cu celelalte si astfel sa iti poti forma o idee mai clara.
Indiferent de rezultatul la care vei ajunge incearca sa nu il invinovatesti prea tare daca a mintit. De multe ori, vrand sa impresionam, spunem lucruri ciudate sau greu de crezut.
Draga mea sa stii ca exista si astfel de baieti, nu stiu ce sa zic, tu ar trebui sa iti dai seama dupa comportamentul lui. daca totul e ok nu ai de ce sa iti faci griji.
Mutubal întreabă: