| Pompylik a întrebat:

Buna prieteni! am o mik problema! Fostul meu prieten m a parasit pentru alta si am suferit mult, dupa ce am accptat ideea el a venit la mine sa ma intrebe daca vreau sa ne impakam, ca am iubeste si ca a facut cea mai mare greseala din viata lui! Oare sa ii mai dau o sansa? fundita

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

In primul rand, toate comentarile in care sa spune sa te impaci sau nu cu el sunt gresite, proaste.
Depinde de la om la om.Gandeste-te ca nu s-a intamplat asta, ca nu te-a inselat.Si dupa gandeste-te cum se purta cu tine,daca tinea la tine.
Dupa,care a fost motivul pentru care te-a inselat. Daca e un motiv ca lumea,nu doar asa din plictiseala, si daca se purta frumos cu tine, tinea la tine si ti-a dovedit asta iarta-l.Si bineinteles daca ai trecut peste si daca tu ti la el, incat sa merite sa te injosesti si sa faci sacrificiul asta pentru el.
aa, si desigur daca crezi ca nu se va mai repeta.

11 răspunsuri:
| Lexus28 a răspuns:

Nu! Sub nicio forma. A facut o data greseala asta, o va face din nou. Nu e iubire ce ti-a facut el. Chiar daca inca mai ai sentimente fata de el, nu-i mai da nici macar atentie, d-apoi sansa. Renunta la el si sigur vei gasi ceva mai bun! Iti spun din inima.

| Summer a răspuns:

Una, dar ultima!

| MihaEla_8742 a răspuns:

Nu merita o alta sansa! E 99% probabil sa faca la fel si data viitoare cand are ocazia. Cel putin eu am patit asta...big grin si de asta zic! Deci, vb din experienta s-o numesc asa! Si daca a facut asta e cert ca ceva nu e bine, si nu se va remedia... daca nu a ales din prima sa spuna lucrurilor pe nume! Parerea meawinking

| Азбука a răspuns:

Poate nu-i asa "mik" problema daca va "impakati".

| porto89 a răspuns:

Buna si tie.si eu am o mare problema iubita mea dupa o lunga durata m-a parasit pe motiv ca ma purtam urat si ca vb f urat sufar mult dar avand in vedere ca au trecut decat cateva zile astept ziua in care sa vina sa mi spuna ca a facut cea mai mare greseala din viata ei.deci sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.winking bafta muulta

| SwiTc3r a răspuns:

Sub nicio forma sa nu ii dai o noua sansa! fiindca nai vrea sa te mai paraseasca ink odata si sa suferi mai rau decat ai suferit! refuzal fiindca te va ranii mai profund! lasa-l sa se duka cu alta fata! nu ii ultimul baiat de pe planeta si tu stii asta! mai is oo gramada de baieti care tear lua pe tine! fundita? pls am doar una sad

| Cosmin_5281 a răspuns:

Eu zic sa nu ii mai dai o sansa deoarece sa vada si el cum e sa suferi. Sper ca sfaturile mele ti-au fost de folos. happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu ii mai da nicio sansa. Ce o sa faci daca data viitoare te paraseste iar pentru alta?

gaseste-ti pe cineva care sa te merite

| Cosmin_5281 a răspuns:

Eu zic sa nu ii mai dai nici o sansa deoarece sa vada si el cum e sa suferi sad.

| Allexis a răspuns:

Nu. N-are rost. Nici el nu stie ce vrea, te-a parasit pentru alta, te va parasi din nou. Sunt sigur ca gasesti alti baieti, nu e nevoie obligatoriu sa te impaci cu cineva care deja te-a ranit o data.

| RaZ4Ing a răspuns:

Nu. total nu. este un gest de cel mai mare c^^at din lume! nu face asta iti faci tie rau. asa o sa faca si a doua oara...