| Geo_1439 a întrebat:

Buna prieteni. Am si eu o intrebare la care vreau sa imi dati si voi un sfat. Am avut o prietena la care am tinut foarte mult, si cred ca si acum mai tin la ea. Dar din pacate ne'am despartit, pentru ca ea a vrut asta, pentru un alt baiat, un baiat cu care a avut o relatie in trecut.Si acum regreta asta si vrea sa fim iar impreuna.Nu stiu ce sa fac, ma tot gandesc la asta darrrr...cred ca fac o mare prostie. Vreau un sfat de la voi de la cei care ma inteleg. Va multumesc.

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ti-as spune sa nu accepti sa fii din nou cu ea, ca deja ti-a dat cu flit din cauza ca era ''derutata'', dar...

Dar multe fatuci din astea isi bat joc de om parand nehotarate...

Daca inca mai tii la ea, crezi ca merita (e fata finuta, de treaba, buna, etc) si te vezi in viitor cu ea, da, trebuie sa o luati de la capat!

Acum depinde si de ce nu mai e cu ala (poate respectivul i-a dat papuceii si acum fuge in bratele tale), cat a stat cu el (poate inca mai simte ceva pentru el) si cat a trecut de cand v-ati despartit!

Eu in locul tau i-as cere sa imi povesteasca despre relatia ei cu ala.asa vei realiza daca mai simte ceva!

| Crisu a răspuns:

Bine pai...nu vreau sa te descurajez si chiar nu am aceasta intetie, decizia e numai si numai a ta, doar ca o sa incerc sa te influentsez un pic.nu spun sa nu te impaci cu ea, din moment ce tu chiar tii la ea, chiar nu ai cum sa faci asta pentru ca orice tsi'ar spune cineva, tu tot ce vrei o sa faci, dar daca fetei ii pare rau si tu chiar sti asta...de ce sa nu va impacatsi? pentru ca ai avea tu orgoliu? imagineaza'tsi ca si fetele au orgoliu, unde ai ajunge? eu iti sugerez sa o iertsi, dar la prima abatere deja nu mai merita efortul.

| Razvan a răspuns:

Eu iti zic sa nu fi fraier.Doar atat
Dragul meu amic-care-nu-te-cunosc, fata asta ti-a dat papucii pentru altul. Unde orgoliul din tine? Nimic?raised eyebrows

| Hmmmm a răspuns:

Atat timp cat nu incerci nu vei sti nciodata cum ar fi daca v-ati impaca. poate va fi mai bine, poate va fi mai rau.
si acum analizand lucrurile la rece...hotararea este foarte simpla, dar trebuie sa te gandesti bine la e vei face.
daca esti sigur de faptul ca tu vei putea trece peste faptul ca ea te-a parasit pentru altul atunci da, merita sa mai incercati. daca nu esti sigur de asta inseamna ca nici macar nu merita sa incercati din nou, pentru ca asta va va aduce numai suferina, amandurora.
am inteles ca tii la ea, ca ai tinut la ea, poate o si iubesti, dar mai stiu si ca sunt unele greseli care nu se iarta, unele greseli peste care nu se poate trece, sau si daca le ierti nu le uiti si traiesti mereu cu frica de ce s-ar putea intampla. oare daca va veti impaca nu te vei intreba incotinuu daca nu te va parasi iar pentru altu? oare nu vei trai in permanneta cu frica asta? oare poti sa ierti si sa uiti ce ti-a facut?
raspunde-ti la aceste intrebari si atunci vei gasi raspunsul.

| shtephie a răspuns:

Daca s-a desp de tine ins ca nu te-a iubit! Ce rost mai are sa te intorci la ea!?

| Anemona a răspuns:

Clarifica-ti bine sentimentele pe care le ai si daca inca o mai placi atunci cred ca trebuie sa o mai tii putin pe jar si apoi sa incepi sa ii dai sperante. daca o accepti din prima mereu va sti ca se poate intoarce la tine de cate ori ai chef. succes>big grin

| Question a răspuns:

Lucrurile nu o sa mai fie deloc cum erau in relatia anterioara, oricat de mult ati incerca. Increderea ta in ea s-a pierdut si asta ar putea sa va afercteze relatia. Daca insa esti sigur ca mai simti ceva pentru ea si ca merita sa mai incercati inca o data go for it. Doar sa fii sigur ca de data aceasta e gata de ceva serios si ca nu esti her second choice, tipul la care se poate intoarce dupa o relatie esuata. Fa-o sa inteleaga cat de mult te-a ranit prima despartire si ca nu ai putea sa mai treci inca o data prin asta. Noroc!

| fLutu17 a răspuns:

Dai vitezaaaaa! trebuie sa se gandeasca la ceea ce face, inainte sa te faca sa suferi... nu-i mai da asa multa importanta, prefate ca nu mai esti asa tare curios din cauza la ceea ce a facut, si va veni ea inapoi cu siguranta! asta e mentalitatea femeii. Multa bafta! ciau

| andreeaelena89 a răspuns:

Parerea mea este sa te impaci cu ea deoarece daca ti-a fost o asa de buna prietena si inca ai incredere in ea impacate cu ea.Niciodata nu mai poti gasi pe cineva care sa te inteleaga sa te sprijine cand ai nevoie de un sfat si cred ca a facut chestia asta doar pentru ca ea crede i dragoste la prima vedere.