Nu cred ca ai gresit cu ceva; ea nu a putut sa te aprecieze. probabil invatata cu un alt stil de viata, cu o relatie in care sa nu fie respectata, nu i-a placut sa aiba o relatie sanatoasa fara probleme. femeile sunt dependente de certuri, de compromisuri, de dominatia barbatului. ce e prea frumos ii displace mai ales daca nu e invatata asa.
sperante e posibil sa mai fie pentru relatia asta. dar asteapta sa te caute ea, ca ai mentionat ca a zis ca vrea sa stea singura un timp. ofera-i libertatea asta si asteapta sa vezi daca se intoarce la tine. daca nu, asta e. treci peste, ca dupa cate ai povestit orice fata ar fi norocoasa sa te aiba alaturi si mai sunt multe alte fete, care chiar vor stii sa aprecieze
Bun venit in lumea dragostei perfecte, minunate, sincere, si durabile.care este si asta, dar lipseste cu desavarsire.mai cauta pe aici pe TPU, si daca gasesti pe cineva fericit in dragoste sa-mi dai un semn.vad ca toti sunt prosti si pun botul la minciuna, ca la apa rece de izvor.si se imbata.da.se imbata cu apa rece.si tu vrei sa ierti? dar pe tine cine te iarta? ca de ajutat nu o poate face nimeni. m-as mira.
Fata n-are nicio vina.Nu s-a putut desparti definitiv de iubitul ei. A incercat sa-l uite angajandu-se intr-o relatie cu tine.Nu s-a putut indragosti de tine si a revenit la vechea relatie. Poate nu trebuia sa te minta, dar a vrut sa te menajeze.Ma intreb cum poti scrie o intreaga poveste de dragoste fara sa pui un punct, fara sa incepi o propozitie cu litera mare? Poate ei nu i-a convenit nici nivelul tau cultural.
Incearca sa te distantezi de ea si sa nu o mai suni ( in cazul in care o faceai ). Nimanui nu-i place sa se simta incoltit sau stresat, mai ales ea care inca nu stie ce sa faca.
Poate ca ai incercat ceva imposibil cu ea, mai ales daca mai simte ceva pentru ex-ul, dar parerea mea este sa nu mai cedezi asa usor, ori de cate ori se desparte de fostul. Fii mai ferm in decizii, nu o mai lasa sa rada de tine. E dureros stiu, dar noi fetele in general suntem mai rautacioase si cand avem langa noi pe cineva care ne respecta si se poarta bine cu noi profitam de el ( poate chiar a incercat sa-si faca ex-ul gelos ca sa se intoarca la ea)
Uneori e bine sa fii mai rece mai ales cu o fata care stii ca te-a mintit si inselat si nu te-a respectat deloc.
Pai problema ii la tine...deoarece la inceput ai ajutat-o sa se impace cu fostul ei prieten... ea vazand ca te comporti cu ea asa. s-ia batut joc de tine sorry.asa is fetele
Nu cared ca ai gresit tu, aici ea a gresit, ea nu la putut uita pe fostul, si cred ca nu mai are rost sa fie continuata aceasta relatie, las-o cu fostul ei kaci oricum nu il va uita, iar cand isi va aminti cum te comportai tu cu ea si cum fostul care a lasat-o sa plece, sigur ca se va intoarce la tine, trebuie sa ai un pic de rabdare...
Draga cipryy, eu cred ca ai gresit tu ca erai prea bun cu ea si sa invata.Pai sigur daca esti asa dragut ea se invata. Daca ai crezut acest lucru trbuia so ignori si tu pe ea cateva zile.Stii fetele cand vad ca nu obtin ce doresc se intorc la tine sau la altii.Idea e ca, cand te suna sa-i mai inchizi si tu telefonu.Sunt de acord cu tine e o perversa dar si tu esti un pic de vina. Fetelor nu prea le plac baietii moi. Un pic mai dur, desigur sa nu dai in ea sau de astea.Trebuia de exemplu:daca ea iti zicea tie ceva nu era neaparat sa fii de acord cu ea. O sa vezi ca vei gasi o fata mai frumoasa.Iti tin pumnii.
Raspunsul meu e : 1 nu ai gresit cu nimic dar fata are nvoie de putina libertate! tu de exemplu tiar placea sa te sune fosta prietena si sa iti faca farse? nu vezi asa se simtea si ea adica eu! da il iubesc pe ex prieten dar ciprian nu am ce sa iti fac
Ar trebui s-o lasi in pace pentru ca nu prea are rost sa iti faci visuri imposibile