Sincer eu nu am scris acele randuri pentru funda sau ceva, doar ca nu suport cand oamenii sunt asa de pesimisti si nu stiu sa viseze. :<
Si eu am o relatie si cred ca in curand ne vom intalni.
Va doresc tie si prietenului tau sa va tina relatia cat mai mult si sa va iubiti cu adevarat.; o
Si bafta mare la examene sigur le iei
Eu una nu cred in astfel de relatii, am avut doua si stiu ca e pierdere de timp, aproape 6 ani a durat la mine una din relatii-o serioasa pierdere de timp
Buna,draga mea!
Relatii la distanta exista, sunt reale, frumoase si triste in acelasi timp.
Ca sa decurga bine o relatie la distanta, in primul rand trebuie multa incredere si comunicare.
Atunci cand exista aceste 2 elemente,totul merge bine!
Partea urata in aceste relatii, este faptul ca nu-ti este aproape cand simti nevoia. Nu e acolo sa-l saruti cand ai chef. Sa-l mangai si sa-i spui ca-l iubesti!
Deci da, cred in relatii la distanta.
Mai ales ca in momentul cand aceste persoane vor ajunge impreuna, in acelasi loc, nimic nu-i va mai desparti.
Intre ei va exista o conexiunea mult mai puternica.
Iar la intalniri vor profita de fiecare secunda.
Succes!
Te pup!
Si ai mai grija de tine!
Da, in cazul vostru e o relatie frumoasa si o sustineti minunat.
Dati-i inainte tot asa, poate in curand te muti si tu acolo si va primiti rasplata dupa atata asteptare.
Succes!
Multumesc :* si da joia viitoare plec, si nu mai vin in Romania o sa mai vin decat in agust doar doua saptamani. vinerea viitoare in sfarsit o sa stam impreuna. :X
Salut! Nu."Ochii care nu se vad se uita".Dar, citind tot ce s-a postat, cred ca aveti sanse de reusita.
Eu una cred. Desi toti sunt contra si nu le dau nicio sansa asta le face mai puternice. Din astfel de relatii inveti sa ai incredere maxima in partenerul tau si sa nu aveti secrete. Poate ca e urat atunci cand ai nevoie de o imbratisare sau un sarut de la el si nu-l poti avea dar il poti suna. Dintr'o relatie de acest fel nu poti fii sigur niciodata cum arata in realitate persoana de langa tine sau cum e ea cu adevarat. Insa partea buna e ca nu iubesti 'chipul', inveti sa iubesti ' inima ' cuiva. Pentru acest lucru cred ca acel 1% sanse de reusita pe care'l dati ca o relatie la distanta sa dureze, face acea relatie de lunga durata si o relatie adevarata. Caci cei doi au crezut in relatia 'lor' pana la sfarsit.
Sper ca ce'am scris sa schimbe mentalitatea unora care nu stiu inca sa viseze, sa tinda spre mai mult.
P.s : Poate te intrebi cum poti face relatia sa mearga desi e la km departare? Poi poti folosi telefonul, web'ul, increderea si iubirea. Dar nu in ultimul rand nu uita ca Ceea ce'ti doresti mai mult, cu toata inima, visele cele mai pure precum un vis de iubire, uneori se implinesc. Crede ca acel ' uneori' poate fi pentru tine.
Scuze am vrut sa scriu *parerile*. Fetelor aici sunt doua raspunsuri foarte bune, ultimele doua, si nu stiu cui sa ii dau fundita :* fetelor amandoua aveti dreptate, am o relatie cu iubitul meu care este italian de aproape un an de zile pe 18.07. 2013 facem un an de cand sunte, impreuna... ultima data cand l'am vazut a fost in vacanta de iarna 20.01. 2012. Acum nu l'am mai vazut de aproape 6 luni :'( dar vreau sa mentionez ca vorbim non stop la telefon si ca ne vedem pe facebook. asta este a doua oara can d plec din Italia, si ma asteptat si prima data dar prima data relatia noastra nu era atat de inchegata ca acum. Ultima data can am fost in Italia in decembrie a stat la mine stateam impreuna zi si noapte, cand la parintii lui can la maicamea. si aveti dreptate relatiile la distanta exista si sunt foarte frumoase pentru ca ne face sa intelegem ca nu putem sta unul fara celalt, iar atunci cand ne certam ne amintim cand nu eram impreuna si cat suferea. Maine am examen de teorie la scoala de soferi, iar daca maine iau examenul joia viitoare plec in Italia si in sfarsit o sa il vad, o sa ma mai intorc apoi pentru examenul 'traseul' ma intorc decat doua saptamani si apoi o sa stau tot timpul cu el, asta daca merge totul bine.
Ce frumos, sa sa fie la fel si pentru voi, sa va vedeti in curand, si mersi pentru incurajari :*
Ai avut dreptate am luat examenul, vinerea viitoare von sta in sfarsit impreuna
De obicei cand spun ceva se intampla tu esti inca o dovada.
Si ma bucur mult pentru tine, sper sa merita tot ceea ce faci tu pentru el; o
:* cu suguranta :*
Sincer eu nu am scris acele randuri pentru funda sau ceva, doar ca nu suport cand oamenii sunt asa de pesimisti si nu stiu sa viseze. :<
Si eu am o relatie si cred ca in curand ne vom intalni.
Va doresc tie si prietenului tau sa va tina relatia cat mai mult si sa va iubiti cu adevarat.; o
Si bafta mare la examene sigur le iei
Pai daca va iubiti cu adevarat sa spun.at da se poate.ptr ca distanta va face sa va fie mai dor unul de altul.si va tot ganditi unul la altu.si asa va mai puteti suna, sau alte chestii
Sincer eu pot sa zic ca da doar daca e persoana potrivita si va iubiti mult... De exemplu eu am avut 2 relatii la distanta aman2 de 6 luni
Da dar dinstanta dintre mine si el este foarte mare, eu Romania si el Italia, oricum vinerea viitoare suntem deja impreuna :X
antalka96 întreabă: