| gina09 a întrebat:

Buna prieteni...m-am schimbat nu mai vreau sa sufar.As vrea sa nu imi mai pese de nimic sa imi bat joc de baieti la fel cum fac si ei cu noi. vreau sa iubesc doar cine pe cine merita cu adevarat credeti ca este bine aceasta schimbare? dau funda P. S app vreau si un status care sa arate asta dau funda :Xlove struck

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dupa fiecare despartire dureroasa,asa gandeam si eu: ca sa ma schimb,sa nu mai pun suflet,ca toti baietii este porci,ca o sa ma joc si eu cu ei,etc.
Abia dupa ce am stat o perioada singura am realizat ca nu pot face toate acele lucruri,ca m-as transforma in ceea ce nu sunt si nu voi fi vreodata: un om fara suflet!

Am asteptat cuminte,mi-am vazut de viata, am inceput sa fiu mult mai drastica cu posibilii iubiti, si uite ca mi-am gasit dragostea.

Nimic nu e perfect pe lumea asta.Ti s-a rupt inima in doua? ai ingropat-o adanc?

Crede-ma ca va invia atunci cand vei intalni persoana potrivita! Pana atunci invata sa cunosti mai bine persoana de langa tine si cui ii dai inima!

| Castiel a răspuns:

Nu crezi ca esti proasta? Faptul ca voi fete suferiti este ca va uitati la fizic si mai putin la suflet si v-o luati in bot, eu de ex nu am facut nici-o fata sa sufere in schimb ma-u facut elelaughing
Eu zic sa iti vezi de viata ta si sa ne lasi in pace ce ***
Si de cine o sa-ti bati joc? Gasesti pe unu mai sentimentalist care pune botul gen eu si il faci sa sufere dupa ala ce crezi ca face? La randul lui o sa isi dea seama ca fetele sunt e si se transforma in porc ^^ Voi fetele sunteti de vina ca suferiti ca proastele deoarece va uitati la fizic si nu la suflet :-J dupa va mai intrebati de ce vor baietii numai sex (cea ce nu este adevarat decat pentru cei ce sunt porci)! Eu zic sa iti vezi de viata ta si sa ai grija data viitoare ce faci schimbate in ceva bun daca te schimbi intr-o de aia ce zici tu acolo nu vei fii decat o curva si o sa te intalnesti tu cu "iubirea ta" cand o zbura porcuwinking

| ELLSSA a răspuns:

Bine gandit!
Gata cu lacrimile si suferinta.
P.s : Citeste una din intrebarile mele. Sper sa iti fie de foloshappy

| Mike959 a răspuns:

Buna Gina, sa stii ca aceasta chestie este reciproca si eu am trecut prin ce treci tu acum si eu am vrut sa ma schimb dar nu am putut si sa stii ca cine te merita te aprecieaza asa cum esti si te va iubi pentru ceea ce esti! Sunt foarte multe fete care-si bat joc(vb din exp), cum sunt si baieti la fel! Trebuie doar sa te comporti selectiv : cu cine merita te comporti asa cum esti, cu cine nu mai cu indiferenta! Bafta

| madasuk a răspuns:

Poate ca m’am schimbat.Poate m’am saturat.Poate nu vreau s aud. Poate mi-e d ajuns. Poate ce-a fost.S`a Dus

N-am nevoie de educatie corecta, sfaturi sau tinuta decenta! Criticile sau barfele spuse de vre’un ratat, pentru mine is de ***

M-am saturat de sentimente spuse ca sa fie…nu te mai baga in viata mea. ai grija de curva ta

Ma iubesti si ma doresti dar mie nu imi pasa.noi 2 nu vom fi mai mult de o zi si ti`o spun in fata"Ai sperat…te-ai inshelat!

voi inkerkati sa ma kopiaty cu toate ca stiti ca nu vety potea sa fiti niciodata originalulwinking

Am Cv Ce T3 VrAj3St3, Am Un StIl D3 T3 OrB3St3….Ai Vr3A Sa Fiu A Ta, Ai Vr3A GuRiTzA M3a…Nu ViSa, 3U IuB3Sk P3 AlCiN3Va…

"҉`Sampaиia`=p~ så stea`→ pe maså.╚» peиt®u` ƒeteℓe ` love struck `¢acare au ¢ℓaså` smug
G®ew` så åjungi ℓå eå, ƒi®esc! smug Sun† muℓ†e ca eå ` då nu †oå†e s†®åℓucesc `♥

♥`Imi vine să râd,:] am impresia că esti`smug †âмpi†`talk to the hand!`Ce mortii †ăi `smug`†i-am ƒăcu†` love struck ` să nu dormi linis†i†?:]]` :╳
║`☺`Da¢ă ai ηevσie de мiηe`love struck. ηu`s ai¢i`talk to the hand! Cheaм`σ pe zdяeaη†za †a`smug `♥Că pσ†e ea`smug aяe ηeviσe de peяsσaηa †a `→` se îиtø®c autøмat!`smug

Stiu cå vrei`smug, daя nu pяea pσ†i.`talk to the hand.Cuм vrei †u,`:*asa vσя †σ†i`:╳

Penтяu σяi¢e båiaт` :X dσяiт de мulтe ƒeтe`smug. exisтå una pli¢тisтiтå de El`!`talk to the hand :╳

•Când мă pяives†i`smug ce яegяe†i мai мuℓ†`J~? Lucяuяiℓe pe caяe ℓe`ai avu†`:X `sau sanseℓe pe caяe ℓe`ai pieяdu†`smug

love struck cand e vorba de bellele nOi sStim sa fim fete relle love struck nu ne doare, nu ne pasa oh go on ne veDem de viata nOastra love struck!`.

Dk cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte...

♦Te uiti ca Fraierul in trecut. Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos. Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost!laughing

♦Razbunarea nu-mi aduce satisfactii.insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragoste}{De ce sa plang atunci cand pot sa rad?
♦Am ramas la fel de inocenta.diferenta este ca acum nu imi mai este frica de aparenta…iubesc p cine ma iubeste.

♦M`ai avut…M`ai pierdut…Acum ma vrei…Nu se mai poate…Oricare va fi `EA`, Nu va purta amprenta mea :X
♦Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
♦Nu suporti cand ma vezi vorbind cu altu` Simti cum pulsul iar iti creste …Nu mai ai ce sa repari happy
» •"mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva… happy•?-+ •»
» •De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!happy•»
» •O arzi nemotivat…de ***. Esti timp pierdut…capitol sters Eu am plecat• »»

Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!" :
Nu uita ca tu ai ales` sa te indepartezi…ti-am spus ca daca faci asta nu o sa ma mai veziwinking««

? DaCa `ramai fara glas`, cazi in impas, Eu te ajut sa zambestisi sa treci de orice drama
Realitatea bate si platoul de filmare…Viata e frumoasa fara efecte spleciale…. Trecand peste toate cu lacrimi pe obraz.Tu traiesti doar in amintirile ce mi-au ramas…«

Fata desteapta saruta, dar nu iubeste, asculta dar nu crede si pleaca inainte de a fi dezamagita
Zambeste celor care te urasc……Sa simta ura ta…. Zambeste celor care te ubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe care ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simte indiferenta ta…
De cate ori vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie
Lasa’ma cu textele…ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut….si daca nu a fost asa.a fost pentru.ca n’am vrut!
Stiu ca sunt diferita in felul meu,si ca uni nu ma plac, nu ma opresc niciodata sa zambesc, chiar daca unora le displac.
Viata-i scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti….e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi…
Sa poti sa crezi…Cand unii te insala,….Sa te ridici….Cand altii te doboara,….Sa poti pastra….Cand altii vor sa te alunge….Sa razi chiar daca sufletul iti plange…….Si cald ramai…. Chiar daca afara ninge…. Aceasta-i arta DE A INVINGE
Zambeste mereu…chiar daca ti-e greu…chiar daca te doare…Zambeste…Fii tare…Viata Divelor…moartea tAr***oR.:
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau oh go on
ThE uItI la mN invidioasa pHe sub Breton Dar eO ThE vAd Mai pierduta ca Un ApEL Pe telefon:X:

sunt ceea ce sunt! iar daca nu`ti convine nu ma plang
""uita`te atent … nu insistent …priveste dar nu aTinge …tE pot respinge! viseaza …doreste! Dar In realitate Nu Ma Poti AtIngE!"".""
Dragutza cat sa te faca sa te intorci de 2 ori, dulce suficient de mult, putin nebunatica dar nici salbatica, genul de fata care te face sa zambesti…smugsmug
uita`te dar nu atinge, atinge dar nu gusta, si dk totusi gusti, sa nu inghiti; x

Si ce usor e sa zambesti`. cand ai incredere`n ceea ce esti`

Ce să iţi fac? Asta e firea, credeai că în viaţă te inşeală doar privirea?

Sunt extrem de simplă şi extrem de clară... dar pot fi şi extrem de calmă şi extrem de vulgară
funda pls:X?

| mihay88 a răspuns:

Ce tie nu iti place altuia nu ii face, cam asta e raspunsul la intrebarea ta, in rest perfect de acord cu castiel happy

| gina09 explică:

Cum ati voi de fizic...pe mnh nu asta ma intresat la cei pe care i-am iubit.si sufletul lor si de asta cam cerut sfaturi in legatura cu schimbarea pe care vreau sa o fac

| cosmin986522 a răspuns:

@Castiel ai perfecta dreptate in tot ce ai zis... fetele se uita doar la fizic si normal ca si-o ia in bot de aia ele sufera atat de mult... pana la urma asa le trebuie data viitoare poate isi vor da seama ca sufletul conteaza cel mai mult decat fizicu

| ruxandra_2008 a răspuns:

@Castiel,Uite si eu sunt fata si nu m-am uitat dupa fizcwinking din contra m-am uitat la suflet apoi si la fizic dar la fizic nu la modu sa fie fotomodel... m-am uitat cat sa nu imi fie rusine cu el pe strada si sa ma astraga ceva.Si sti ce s-a intamplat?batting eyelashes s-a pisat pe sentimentele mele si pe faptul ca il iubeam si pe toate sacrificile facute pentru ca eu nu eram gagikasa.Si desi aia nu misca un deget sa faca ceva sa il vada sa stea cu el era mai apreciata si mai respectata ca mine, ti se pare ok? deci si voi sunteti de vinawinking