Da` de sa mori? Din cauza unei dezamagiri in dragoste? Din cauza faptului ca el nu iti raspunde la iubire? Nu se merita sa mori pentru nimeni.Nici macar pentru tine nu se merita sa mori;)
Cine stie ce surprize iti rezerva viata si tu le ratezi plangandu-ti de mila/:)
Bucura-te de tot ce te inconjoara pentru ca totul e trecator.Si sentimentele sunt trecatoare.Inca nu s-a inventat un leac impotriva suferintei din dragoste dar uite ceva echivalent:http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I
In fiecare vers, e vorba despre dragoste.De viata
Trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca nu mai poate fi ca la inceput. Eu cred ca tu-l iubesti sincer, iar el nu. Cand iubesti, nu te mai gandesti sa joci on line, nu ai timp de pierdut cu astfel de chestii. Pe deasupra, el se mai si enerveaza. Tu stii ca nu-i normal asa si de aceea suferi in tacere. Eu in locul tau, m-as retrage din aceasta relatie, indiferent cat de mult l-as iubi.Mai bine suporta despartirea, se va vindeca, decat sa fii zilnic supusa calvarului. Gandeste-te bine, daca el acum procedeaza cu tine asa, ce va fi in viitor? Mai bine iti rasfrangi dragostea asupra catelului si pisicii, ele nu te vor trada.Nu merita sa mori pentru un astfel de tinar, sunt altii de mii de ori mai buni, care stiu cum sa se poarte cu o fata.
Aveti amandoi un moment mai greu... el se refugiaza in joc, tu ai o depresie de moment, dar trece repede Nu lua lucrurile asa in tragic, nu s-a intamplat nimic grav, lasa-l un pic si pe el sa se racoreasca, tu ai grija de tine si nu lua starea asta in serios, la ce bun sa dramatizezi? Daca ai chef sa plangi, descarca-te, dar nu crede ca e mai mult de atat. In curand se incalzeste si o sa te simti mai bine tot la fel, fara motiv.
Nimeni nu simte durerea din sufletul tau si nu stie cat iti este de greu. degeaba iti spunem noi sa treci mai departe pentru ca nu e asa usor, pe cat zicem.
incearca sa vorbesti cu el si sa vezi daca mai are rost sa continuati relatia, daca el se poarta asa cu tine. poate sentimentele lui fata de tine s-au schimbat, poate s-a intamplat ceva, incearca sa afli ce este cu el. vorbeste deschis cu el, fara sa va certati, ci calm. lasa-l sa tipe daca lui ii vine asa, dar tu spune-i exact ce ai pe suflet, ca sa te mai eliberezi.
vezi daca se mai merita sa continuati relatia, pentru ca oricum pe parcurs tot el va vedea ce a pierdut si se va intoarce inapoi, si atunci vei stii daca il mai primesti sau nu.
ai grija de tine ca nu merita toata suferinta ta:*
Te inteleg perfect.
Sa stii ca pe mine, in astfel de momente m'au ajutat plimbarile...adica in loc sa iau taxiul sau sa'l chem pe tata dupa mine, o luam usures pe jos, mai curgea cate o lacrima insa in felul asta scam putin de suparare.
Bafta.
La schimbat ceva pe el de s-a schimbat asa...insa viata nu se opreste in loc pentru el, ea continua chiar daca doare.Trebuie sa gandesti pozitiv macar sa incerci sa faci ceva ca sa nu te mai gandesti la el, sincer decat certuri mai bine despartire oricat de dureroasa ar fi decat sa continui asa.
Viata nu s-a terminat la el :* ai toata viata inainte, nu merita de ce sa plangi dupa el sa te consumi si pe el il doare undeva
Hai capul sus :*
Daca v-ati certat tare nu zic sa va despartiti, daca el te iubeste intr-adevar atunci se poate sa fie ca inainte, ai putea incerca sa vorbesti cu cel mai bun prieten al lui sa vezi daca e ceva neinregula cu el, dar daca jocurile PC au intervenit in relatia voastra si/iar lui nu ii place daca il deranjezi de la ele atunci nu e bine deloc doar asa vezi daca te iubeste cu adevarat daca nu il bagi in seama ceva timp (2-3 zile) pentru ca el daca te iubeste in momentu ala te va cauta iar atunci vei avea ocazia sa ii intorci asa putin spatele sa vada si el cum te simti tu iar daca nu tine la tine si nu te iubeste atunci ori nu te va cauta ori daca te cauta insa nu iti acorda prea mare atentie (importanta)
Asa mi s-a intamplat si mie si nu imi este rusine sa recunosc. cel mai bine este sa iei o decizie hotarata. cel mai bine este sa il lasi in pace sa ii spui ca s-a terminat si ca nu vrei sa mai auzi de el.ca te-ai saturat sa fi batjocura lui spune-i gata dar in fata sa in fata sa eu spui nu pe mess nu prin mesaj sau la telefon.stiu ca doare dar nu are nici un drept ca el sa isi bata joc de tine o fata asa de frumoasa ca tine sa sufere din cauza unu baiat care nu merita nici macar sa primeasca apa.si de ce sa mori nu ai de ce viata merge mai departe cu bune cu rele viata merge mai departe.ai grija de tine si daca vrei ia id meu si cand ai nevoie de un sfat vorbim pe mess ale_biondina_18 ai grija de tine pa pa poooooooooop
Esti indragostita eu in locul tau as fi mindra, nu te injosi in fata lui sa-l suni, sau sa-i propui sa iesiti, si mie nu de mult mi s-a intamplat tot asa ceva, uram tot ce ma inconjura, ma enervam din toata nimica, doream sa fiu singura p, mi-am pus in gind ca nici o persoana nu ma stimeaza cum vreau eu si de aceea sa fiu singura un an, pina intr-o zi cind am cunoscut o persoana care imi dadea sfaturi, ma ajuta si pe parcurs am indragito, fa niste schimbari stiu ca tii greu dar fii tare nu te da batuta, fa-ti planuri si gandeste-te intr-adevar ce vreai si cu prietenul cit mai poate continua asa, ai sa rezisti mult, vorbeste cu el, cauta ceva serios...curaj
Sfat la minut! dai papucii si poarta-te indiferent cu el zambeste-i saluta-l pe strada dar doar atat. Distreaza-te cu prietenii zambeste. Fa-ti alt prieten. Tine-te ocupata toata ziua cat sa nu-ti mai aduci aminte.Am trecut si eu prin ce ai trecut tu si eram confuza un sfat bine venit face mereu ceva sa se schimbe te pot ajuta cand vrei iti las id-ul meu si oricui are probleme de genul: deisy_mea. Poate ca faptul ca as vrea sa devin psiholog ma face sa inteleg ceea ce simti si sincera nu ceda oricareia lovituri ale vietii mult bine si sa treci usor peste asta:*
Daca pe el nu il intereseaza de tine, ce crezi? ar merita sa stea cu o fata in modul asta?! sincer, raspunsul meu este sa-ti gasesti altul care sa te incante
mult noroc
Draga mea sunt probleme mai serioase decat o relatie ast si u pana la 25 de ani nu merita sa suferi asa pentru cine nu te merita ia viata mai relax gasesteti si u o prietena nu fi nici u asa exigenta cu cei din jur si o sa vezi k trece.
Ce ai mai fata? ce v-ati casatorit? si a plecat de acasa? are obligatii fata de tine? sau crezi ca daca ai prieten el nu mai are si alte griji? daca il tot stresezi asa cred ca-ti va da papucii cat de curand. ce vrei sa te sune toata ziua, buna ziua? sa vorbiti despre ce? ca in catebva zile o sa terminati ce axeti de vorbit, la intalniri o sa taceti ca mutii, si o sa va despartiti, de plictiseala.iti dau un sfat.mai rarut ca e mai dragut.
Parca m`as vedea pe mine acum cateva luni
. este greu. dar trebuie ca tu singura sa iti revii. Nu vreau in nici un caz sa te mint si sa iti spun ca va fi bine, pentru ca nu se stie. Si eu cu El obisnuiam sa ne spunem unul altuia "va fi bine ", pana a venit ziua in care nu mai credeam asta. 2 lucruri se poate intampla : sa va reveniti si poate sa traiti amandoi impreuna fericiti; Sa te ajute D`zeu sa fie asa
si s`ar putea ca totul sa se prabuseasca. vise, sperante, planuri, inclusiv viitor impreuna. Asa s`a intamplat la mine.
Dar tu trebuie mereu sa fii sincera cu el, la fel si el; asa este cel mai bine!" de ce iti este frica, nu scapi "
In viata trebuie sa continui, eu asta am invatat. Parerea mea este ca ar cam trebui sa dai la o parte pentru un moment partea "indragostita " din tine, sa vezi lucruri exact asa cum sunt, sa vezi realitatea. Sa fii pregatita pentru orice s`ar intampla si sa ai mereu grija de tine. Iti doresc, sincer, mult noroc in continuare, si daca vrei ma poti contacta mai incolo, is curioasa sa vad ce se intampla in cazul tau.
:**
Daca nu te-ar iubi nu ar mai fii cu tine! Cred.Chiar nu-ti mai demonstreaza cu nimic ca te iubeste? Faptul ca s-a racit nu inseamna ca gata nu mai e nimic.Intalniti-va si incearca s vezi cum e cand e cu tine. E absent? Incearca sa vorbiti! Numai tu il cunosti cu adevarat.Nu noi. Nu putem spune noi ce e in inima lui.Si eu trec prin aceeasi chestie. Uite un id: darkprincess_R
Daca tu ai senzatia ca mai ai un rost in viata urmeazatio, sa nu crezi ca din cauza unui badaran trebuie sa te sinucizi instantaneu! eu te sfatuiesc, incetul cu incetul daca nu mai vrea el sa nu mai faca parte din relatia aceasta, nu stiu buna, sau rea poti uita de el si asta basta!:XX si gata un baiat asa badaran nu cred ca te poate merita pe tnn cred ca el nu stie ce neglijata te simti, se gandeste nu mai la el asa ca mai bine ai urma sfatulmeu, si tiai reicepe o viata cu totul si cu totul noua te pwpacesc! CEAo
Am vazut un comentariuu undeva mai jos unde cineva zicea ca nimeni nu intelege ce e in sufletul tau. insa ma indoiesc de asta eu am inteles multe chestii care au fost in sufletul multor persoane. sunt sigur ca daca as stii mai multe as intelege foarte bine prin ce trecii si probabil te-as putea ajuta. asa ca daca vrei sa discuti cu cineva. si nu doar tu. e valabil pentru orice pers care are probleme de viata. si greutati. va astept la id de mess yo_yonik_2006 putem discuta orice fel de problema si vom gasi impreuna o rezolvare. si inainte de a incheia. sfatul meu e sa fiti tari. totul va fi bine. cautati-ma si vom rezolva orice problema impreuna. o zi buna >
linarkfts întreabă: