Am vazut un comentariuu undeva mai jos unde cineva zicea ca nimeni nu intelege ce e in sufletul tau. insa ma indoiesc de asta eu am inteles multe chestii care au fost in sufletul multor persoane. sunt sigur ca daca as stii mai multe as intelege foarte bine prin ce trecii si probabil te-as putea ajuta. asa ca daca vrei sa discuti cu cineva. si nu doar tu. e valabil pentru orice pers care are probleme de viata. si greutati. va astept la id de mess yo_yonik_2006 putem discuta orice fel de problema si vom gasi impreuna o rezolvare. si inainte de a incheia. sfatul meu e sa fiti tari. totul va fi bine. cautati-ma si vom rezolva orice problema impreuna. o zi buna >
Draga mea sunt probleme mai serioase decat o relatie ast si u pana la 25 de ani nu merita sa suferi asa pentru cine nu te merita ia viata mai relax gasesteti si u o prietena nu fi nici u asa exigenta cu cei din jur si o sa vezi k trece.
Buna ami pare rau de povestea ta uneori simtim nevoie sa vorbim cu cineva, dar cu cine sa vorbim, daca vorbim despre problemele noastre cu o persoana cunoscuta are tendinta de a ne mintii, stiind ca daca ne spune adevarul vom suferi mai rau si totusi noi nu i-am putea spune intreg adevarul daca ai incredere in mine mi-ar placea sa stam de vorba.
linarkfts întreabă: