| ramona90 a întrebat:

Buna prieteni... sunt ff trista pers care o ador in urma cu 2 zile, mi-a spus ´´pa´´adica mi-a spus ca este ff suparat de felul cum ma comport cu el si ca el nu mai are rabdare pentru mine sad i-am trimis cateva mesaje care ar asa: nu ma mai iubescti?! mi-a raspus k ba da - dupa i-am trimis alt mesaj :nu ti-e dor de clipele petrecute k mine mi-a spus ca f mult, dar mi-a spus ca trebuie sa ii dau un timp ca sa se gandeasca sad doar k eu stiu ca o sa fie negativ rasp lui. si de aceea eu trebuie sa fac ceva sa il recuperezi inainte sa fie prea tarziusad ps:trebuie sa mentionez ca am fost destul de rautacioasa sad. sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea (adica 5% din ea) happy

9 răspunsuri:
| ramona90 explică:

Mi-a spus sa ii dau timp! asta inseamna sa nu il mai caut
happy nu?!

| TakeShy a răspuns:

Pai incearca cat mai repede sa-i arati ca nu mai esti asa rautacioasa... daca iti vei schimba atitudinea si nu-l vei mai sacai asa din orice si el va remarca asta iti spun eu din proprie experienta ca o sa se atasese mai mult de tine ( eu sunt baiat si am patit asta cu o fata ) mult succes. Funda? big grin

| ramona90 explică (pentru TakeShy):

:O dar mi-e frica de reactia lui, nu cumva sa ma respingasad cu ce sa incep? cu un mesaj!?sad

| TakeShy a răspuns (pentru ramona90):

Trebuie sa-ti schimbi atitudinea fata in fata cu el pentru ca prin mesaje pentru ca : omul crede ca vede nu ce aude big grin

| TakeShy a răspuns (pentru ramona90):

Pai inceraca sa-i arati fata in fata cum te-ai schimbat pentru ca : omul crede ce vede nu ce aude tongue printr-un mesaj tot poate sa aiba indoieli

| TakeShy a răspuns:

Nu. asta inseamna ca el se gandeste daca mai merita sa continuati asa...

| TakeShy a răspuns:

Cu cat vei actiona mai repede ( il inviti undeva sa vorbiti sau sa faceti ceva impreuna) cu atat mai bine pentru amandoi

| TakeShy a răspuns:

Frate eu iti spun asta si am doar 14 ani laughing))

| lukelucky a răspuns:

Pai acordai mai multa atentie dn partea ta invita-l u unde vrei si faceti va timp pentru relatia voastra., mult succes sa va intelegeti binehappytongue: