| Alina_5375 a întrebat:

Buna prieteni, sunt noua pe aici si deja am o intrebaretongue.Sunt o fire mai timida si am un prieten de 10 luni. Tin foarte mult la el da nu pot sa ii demonstrez acest lucru si prin cuvinte. El imi spune de fiecare data ca are nevoie sa auda si cuvinte dulci de la mine, mi-a spus ca s-ar simti mai bine. El de fiecare data imi spune vorbe frumoase, ma alinta in toate felurile si imi face si complimente pe deaspura imi si demonstreaza aceste lucruri prin gesturi.Eu nu pot sa fac acelasi lucru ca si el.De ce oare? Eu doar prin gesturi ii demonstrezi cat de mult tin la el, dar nu ii fac complimente, nu ii spun cuvinte de dragoste cum face elsad. Ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu acest lucru? Ce sa-i spun, ce cuvine sa ii spun, cum sa-i demonstrez si prin cuvinte ca tin la el foarte multsad?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Visecolorate a răspuns:

Il iubesti. Si el te iubeste. Spui ca ii demonstrezi asta. De obicei se intampla invers. Multi spun, dar cand vine vorba de fapte oh go on. Un "te iubesc" soptit la ureche atunci cand sunteti doar voi 2, nu are de ce sa te faca sa te simti aiurea. Spune'i ca il iubesti, ca e important pentru tine, faceti cat mai multe amintiri si vorbiti despre ele. Incearca :d totusi vezi ca nu cazi apoi in extrema cealalta. Dar nu cred. Bafta. Iubirea e cel mai frumos sentiment, nu are de ce sa iti fie rusine ca iubesti si ca esti iubita.

3 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Mai bine fapte decat vorbe

| Ramonaaaa a răspuns:

Buna Alina ^^
Se zice ca iubirea este de ajuns sa o arati prin faptele pe care le faci nu neaparat prin vorbe. Vorbele pot fi de multe ori vorbe goale si neadevarate sad.
Poate prietenul tau are nevoie sa auda ca il iubesti.De ce nu ii spui daca chiar simti asta? Sunteti impreuna de 10 luni! Lasa timiditatea deoparte. Poate nu ii poti spune deoarece nu simti acest lucru.Esti sigura de sentimentele tale?

| AnnY98 a răspuns:

Pai ii poti spune lui asta...ii poti spune "te iubesc foarte mult"...nu e un lucru rau sa-i zici asta si mai ales ca dupa prima data dupa ce o sa-i zici incet, incet sa o ii zici mai usor.il mai poti alinta,nu cu cuvinte asa de dulci la inceput, incet, incet. poti sa-i spui de el "ingeras" sau "bitule" sau chiar "puiule". daca esti timida trebuie sa iti faci tupeu.ia-ti inima in dinti si spunei.nu e asa de greu cum pare. daca iai spus la inceputul relatiei ca si uh il placi, sau ma rog cum i-ai zis, poti sa-i zici si acumhappy. BAFTA!happy