anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prieteni TPU... Imi place un tip foarte mult si el mi-a zis ca ma place chiar mi-a dovedit dar uneori mi se pare ca nici nu exist pentru el. Eu m-am gandit ca poate vorbeste cu o alta fata si s-a saturat de mine, sau poate pur simplu nu are timp de mine. Dati'mi va rog frumos un sfat ceva, ma simt foarte prost fata de el sad

Răspuns Câştigător
| Mihaela_5801 a răspuns:

Hey fato, totul e bine situatii de genul am avut pina pestec cap...incearca tu sa nu-i atragi atentia arata-i ca nu-ti pasa, dar nu ii arata ca esti indiferenta fata de el, Vorbete cu tine bine bine, nu nu o fa nici tu, ba mai mult poti uneori chiar sa-l eviti, lui i se va face dor nu-i va placea situatia, si va fi el cel care umbla dupa tine, asta in cazul in care da te place. Bafta!

2 răspunsuri:
| TheSupreme a răspuns:

Fa ceva sa va simtiti bine! convinge-l ca prea nu se distreaza si dul undeva sa faceti ceva amuzanthappy Ridica-i moralul, o vorba frumoasa n-ar strica si aminteste-i de ce te place. /////
Daca nu atunci intelege-l ca s-ar putea sai fie un pic rusine fata de altii si intentionat sa faca sa para ca si cum nici nu va cunoasteti.

| AndutzaPinkAngel a răspuns:

Pai opinia mea este urmatoareabig grinaca chiar va placeti trimite-i un mesaj sau intalneste-te cu el si spune-i cum te simti. Daca chiar te place iti va spune adevarul. Poate ca e adevarat ca nu are timp, poate vrea o pauza...asa mai fac baietii uneori.In ori ce caz spune-i ce simti si veti gasi o solutie.Succes!