Ce-ti trebuie un barbat alcoolic? Bautura sa stii ca-ti cam ia mintile si nu mai stii de tine. Zi mersi ca ai scapat de el si mergi mai departe. Barbati sunt destui pe planeta.
Buna.Nu este usor sa accepti ca persoana iubita sa plece de langa tine, dar nu poti "obliga" pe nimeni sa stea langa tine daca nu vrea asta, nici nu cred ca ti-ar placea sa fie cu tine cand persoana aceea nu vrea asta.De uitat usor nu o sa te uite, pentru ca sunt 4 ani. Poate chiar o sa te caute, dar daca el acum asta vrea, nu trebuie sa faci nimic.Incearca sa faci ceea ce zici adica sa fi de acord cu despartirea. Daca te iubeste si stie ca o sa-l ierti, ca totusi ati fost impreuna 4 ani si l-ai tot cautat sa va impacati, se intoarce la tine. Poate are nevoie de un pic de libertate.Prietenii stii cum sunt...vin si pleaca.Eu te sfatuiesc sa nu il mai cauti absolut deloc, stie el ce isi doreste si daca esti credincioasa roaga-te lui Dumnezeu pentru el sa ii vina mintea la cap intr-o zi, sa nu o apuce pe un drum gresit, sau sa poata pleca de pe el la timp.
Iti stiu povestea...Ti-am vazut postarile anterioare... Daca a spus "poate peste o luna o sa revin." e clar ca inca nu stie ce sa faca, se refugiaza in alcool, nu constientizeaza inca ceea ce se intampla. e deprimat, are nevoie de liniste, lasa-l putin sa-si revina. Nu zice nimeni sa nu vorbesti cu el, dar mai rar, dupa o sa creada ca esti disperata.
Sigur se intoarce 'toti se intorc' ai sa vezi.
Daca isi ineaca mintea in bautura evident ca orice farama de sentiment ar mai avea pentru tine ii va fi total amortita. Iar faptul de a te invinovati ca nu l-ai ajutat mi se pare deplasat. Oamenii maturi stiu singuri sa faca diferenta dintre bine si rau iar daca aleg raul e numai vina lor, pe de alta parte bautura este un viciu de care doar singur, printr-o vointa de fier, mai poate scapa, nu ai avea tu ce sa faci.
Dupa un timp o sa-si dea seama ca te-a pierdut.dar un om alcoolic este de evitat.Bautura strica si te transforma in alt om.o sa-si dea seama la un moment dat dar o sa fie tarziu
Eu te-as sfatui sa ramai cu un fir de speranta este adevarat bautura poate distruge orice familie relatie etc... Poate ca intr-un final el isi va da seama de ce a facut si ca iubirea voastra este ca un lan de fericire si cum ai spus tu e inposibil sa te uite intr-un timp atat de scurt ai incredere in iubirea voastra si da-i putin timp si spatiu ca sa isi puna ordine in ganduri sper ca sa te ajute ceea ce te-am sfatuit bafta iti tin pumnii.