| caroollina a întrebat:

Buna prieteni. Trec printr-o situație tare ciudata si am nevoie de ajutorul vostru. E vorba de un baiat care ma place foarte de mult si nu de acum ci de vreo 3 ani. Noi numai ne sărutam nu am fost impreuna deoarece simt ca nu pot sa am incredere in el si in ultima vreme am vazut si niște imagini care se săruta cu alte fete. Mie imi place foarte mult acest baiat dar nu vreau sa fiu cu el si sa sufăr si mai mult. Ce parere aveți?

Răspuns Câştigător
| AliTheo18 a răspuns:

Te place.Pai daca te place ar trebui sa faca compromisuri pentru tine. In primul rand ar trebui sa vorbiti serios. Daca vrei sa ai incredere in el, ar trebui sa vorbesti cu ea, si sa-ti arate si el ce simte pentru tine, daca vrea ceva serios, etc. Daca ai vazut acele imagini ar trebui sa ai grija, nu sti la ce sa te astepti. Dar in fond, tu il cunosti mai bine, si sti mai bine cum se comporta cu tine. Daca vrei sa fi cu el, amandoi trebuie sa faceti compromisuri.Trebuie sa vorbiti! Sa stiti sigur ce gandeste unul despre altul si despre o posibila relatie. Daca sti ca o sa suferi, mai bine ramai decat la sarut, dar nu cazi tu prea bine. Succes!

5 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Conteaza mai putin parerea noastra si mai mult pararea ta. Tu il cunosti si poti cantari lucrurile. Incearca sa discuti cu el si vezi ce ganduri are.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Pai, daca are poze cu mai multe fete, este posibil sa te vrea doar pentru o aventura, sau, cine stie, si eu am prieteni barbati, fac poze cu ei, nu am nici problema, nu sunt cu ei, facem poze la petreceri, cu gasca, etc. Insa, poti sa ii spui ce simti pentru el, daca vrei sa fii cu el, fa-o, stii cum se spune, ''cel care nu incearca, pierde sigur'', doar ce ai de pierdut daca incerci, macar asa, nu vei sta toata viata sa te intrebi cum ar fi fost daca i-ai fi spus. Bafta!

| Lisiele a răspuns:

Daca nu risti, nu castigi!
Iar daca ti-e frica de suferinta, nu risca.

| Beautifulbutcold a răspuns:

Poate ca el se poarta asa cu alte fete deoarece nu crede ca tu iti doresti mai mult. Eu cred ca ai putea sa incerci sa fii cu el daca va placeti reciproc si va stiti si de ceva timp. Nu ai nimic de pierdut. Vorbeste cu el si vezi ce parere are.

| Lawr a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa incerci. Daca vezi ca se cam joaca, ar trebui sa i-o faci si tu!winking Multa bafta! :*