| Danielaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună prieteni! Va rog sa ma ajutați cu un sfat, poate exista cineva care a fost in aceasta situație și a depășit-o. Am o relație destul de lunga și nu mai este acea atracție, dar totuși sunt sentimente. In timp ce facem dragoste nu reușesc sa am orgasm absolut deloc, nici măcar nu am senzații plăcute, aproape nu simt nimic. Dorința sexuală exista, câteodată ma rog eu de el sa facem sex. Nu stiu care ar fi problema la el sau cel mai probabil la mine. De stimulat, o face chiar bine oral, mental. Va rog sa ma ajutați ca îmi vine sa renunț de tot la sex sad

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu cred că ești pe aceeși lungime de undă cu partenerul actual. La fete contează enorm să existe o „vibrație" comună, să se poată relaxa, să poată simți fiorul plăcerii crescând. Asta lipsește între voi.
Și dacă e cumva vorba despre același amic din întrebările tale anterioare, nici nu mă mir că e așa.

| Csander a răspuns:

In timpul actului sexual tu nu esti acolo cu el, daca cumva intelegi ce vreau sa spun. Gandurile nu-ti sunt acolo, nu simti actul in sine si probabil din cauza asta nu ai simturi. Faptul ca te rogi de el sa faca sex nu inseamna ca-l vrei cu adevarat.