Arata-i cat de mult te-ai maturizat tu in lipsa lui si cat esti de capabila. Este acelasi iubit din relatia de la distanta?
Deci: daca relatia voastra e una serioasa, cel mai frumos cadou pe care il poate primi un baiat de la o fata eee sexul.
Daca nu e una serioasa, nu stiu, dar cred ca nu ar trebui sa astepte nimic de la tine. Dimpotriva, el ar trebui sa-ti fata tie surprize, nu? (asta nu inseamna ca tu nu ii poti oferi ceva la ocaziile speciale)
Sii... nu vreau sa dau buzna peste viata ta intima, sau sa iti critic viata, dar, de ce nu v-ati vazut 6 luni?
Eu am pus o intrebare, daca vrei sa raspunzi bine daca nu la fel, si stai linistit ca decat acum e de 6 luni, dar de data asta o sa ne vedem in fiecare zi pentru ca locuim impreuna
Iai ceva ce'si dorea mai demult.
Sau pur si simplu cu cadoul 'irezistibil'
Flori unui baiat serios?
Ai putea sa-i spui ca nu ti-ai schimbat sentimentele pentru el si ati putea iesi deseara pe undeva sa va puteti distra impreuna mai ales ca nu l-ai vazut de atata timp, poate cine stie ce se mai poate intampla. Nu ai de unde sa stii daca el s-a schimbat in tot acest timp sau nu.
Eu ma refeream la o seara romantica
Cu placere!
De fapt m-am mai gandit, in loc de Arghezi incearca Nichita Stanescu "Leoica tanara iubirea".
Sau in loc de BIC incearca Gilette Mach3!
Bafta!