| Alyxutza001 a întrebat:

Buna prieteni, vinerea viitoare o sa ma intalnesc in sfarsit cu iubitul meu care nu l'am mai vazut de 6 luni, in seara cand ajung acolo as vrea sa il surprind cu ceva frumos, astept niste idei... :* fundita happy

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Arata-i cat de mult te-ai maturizat tu in lipsa lui si cat esti de capabila. Este acelasi iubit din relatia de la distanta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti duce o poza cu voi doi, si niste trandafiri big grin

| n1445 a răspuns:

Deci: daca relatia voastra e una serioasa, cel mai frumos cadou pe care il poate primi un baiat de la o fata eee sexul.

Daca nu e una serioasa, nu stiu, dar cred ca nu ar trebui sa astepte nimic de la tine. Dimpotriva, el ar trebui sa-ti fata tie surprize, nu? (asta nu inseamna ca tu nu ii poti oferi ceva la ocaziile speciale)

Sii... nu vreau sa dau buzna peste viata ta intima, sau sa iti critic viata, dar, de ce nu v-ati vazut 6 luni?

| Arkhasas a răspuns:

Ce iubit ai tu dacă-l vezi odată la 6 luni?

| Alyxutza001 explică (pentru Arkhasas):

Eu am pus o intrebare, daca vrei sa raspunzi bine daca nu la fel, si stai linistit ca decat acum e de 6 luni, dar de data asta o sa ne vedem in fiecare zi pentru ca locuim impreunawinking

| xSkitte a răspuns:

Iai ceva ce'si dorea mai demult.
Sau pur si simplu cu cadoul 'irezistibil' laughing

Flori unui baiat serios?rolling on the floor

| Oliiviiiia a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca nu ti-ai schimbat sentimentele pentru el si ati putea iesi deseara pe undeva sa va puteti distra impreuna mai ales ca nu l-ai vazut de atata timp, poate cine stie ce se mai poate intampla. Nu ai de unde sa stii daca el s-a schimbat in tot acest timp sau nu.

| Alyxutza001 explică (pentru Oliiviiiia):

Eu ma refeream la o seara romantica

| Alyxutza001 explică:

Esti cu siguranta dus cu pluta fratewinking

| grab a răspuns (pentru Alyxutza001):

Cu placere!

De fapt m-am mai gandit, in loc de Arghezi incearca Nichita Stanescu "Leoica tanara iubirea".
Sau in loc de BIC incearca Gilette Mach3!

Bafta!