| Maya_9911 a întrebat:

Buna prieteni! love struck Pe 19 e ziua unui baiat la care tin ff mult. fostul meu prieten happy ma rog nu conteaza amanuntele astea. Un mod mai special de La multi ani va rog? happy fara raspunsuri rautacioase pls. :] fundita love struck

Răspuns Câştigător
| abcdefg a răspuns:

Spune-i "la multi ani" si toate urarile care iti vin in minte.Cred ca doar acel "la multi ani" va fi special.Nu iti va trebui un mod anume de al spune.

5 răspunsuri:
| MoreTime a răspuns:

Niste cuvinte mai speciale spuse cu suflet, fac cat o mie de moduri de a spune "la multi ani", nu e nevoie de nimic special, nu e nevoie sa-i zici asta din avion. Spune-i ca tot ce i-ai urat vine din adancul sufletului tau, ii va fi de ajuns sa realizeze ca tu poti sa ai niste senimtente atat de profunde pentru el...

| Азбука a răspuns:

Citindu-ti postarea, trebuie sa ghicim ce vrei.
"Pe 19 e la care tin ff mult. fostul meu prieten" - probabil ai vrut sa spui, "pe 19 e ziua celui la care tin ff mult...".
Deh! cu gandul la amarata aia de funda, scrisesi din doi in doi laughing

| mahoney a răspuns:

Pune-i pe clanta de la usa un fluturash cu la multi ani, apoi pune-i si in lift. dupa care pe usa de la intrare din bloc scrie-i un la multi ani... dupa care asteapta-l in fata blocului si cheama-l afara spunandu-i ca ai o surpriza. iar aici ii vei oferi un mic cadou si ii vei spune din suflet un la multi ani big grin Sigur o sa-i placa traseul si cadoul :*

| Maya_9911 explică:

Imi cer scuzehee hee corectez "pe 19 e ziua unui baiat la care tin foarte mult" din nou scuze blushing

| BOGDAN a răspuns:

Simplula multi ani ii dai un pupic si gata