Esti speriata ca-l pierzi definitiv! Datorita constiintei il visezi atat de des! Visele sunt raspunsuri la intrebari pe care ni le punem in timpul zilei.Chiar daca intrebarile ti le-ai pus cu ani in urma ele raman acolo undeva si reies in vis.Nu trebuie luate in seama.Nu inseamna nimic.Dar, eu cand aveam astfel de vise ma linisteam vorbind cu persoana pe care am visat-o.
Da dar voi nu intelgeti ca eu nu am cum sa vorbesc cu el.Si da poate visez asta pentru ca ma intreb ziua "Oare ce o face? Oare cum s-o simtii " plus de asta ca e la liceu anul 1 si ma intreb " ce o face acolo cum s-o intelge cu lumea ". Sunt ingrijorata dar nu pot vorbii cu el pentru ca e o situatie mai grea si nu pot sa vorbesc mai mult decat buna ce faci. Pentu ca risc sa ii dau iar idei ca vreau sa ma impac cu el si eu nu vreau asta. Si nu am cum sa il pierd definitiv pentru ca numai il am deloc.Pt ca asa am vrut eu.
Stai linistita sunt vise de noapte n-are cum sa se ntample pas cu pas ce ai visat si ai zis tu mai sus ar trebui sa vb cu el si sa te mai linistesti
?
Nu nu este nimic si eu am visat asa cu pr mea dar nu i s-a intamplat nimic dar incearca sa-i spui ca eu ieam spus prietenei mele si a zambit si a zis ca o sa aiba grija
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: