Din moment ce este prietenul lui si ascesta face lucruri ce il deranjeaza, de ce nu vorbeste cu el? Asteapta sa ce? Sa vorbesti tu? El ar trebui sa i-a atitudine. Tu ai facut ce trebuia.
Sfatul meu este sa stai departe de gelosi. Gelozia este o boala psihica obsesiva cu idei delirante. Gelosul poate deveni in timp periculos.
Salutul face parte din buna cuviinta si e normal sa te salute cand te vede. Daca insa e vorba de mesaje, lucrurile se schimba. Acolo ai optiunea evidenta de a nu ii raspunde. Cat timp prietenul nu face o miscare mai serioasa, nu e cazul sa faceti ceva. Explica-i iubitului ca nu e cazul sa fiti exagerati, si ca daca face mai mult decat atat il vei informa imediat. El este cel care trebuie sa actioneze, tot ce poti face tu este sa ignori sau sa refuzi.
Daca prietenul tau vrea mai mult de atat, ar trebui chiar el sa punctul pe i. Din moment ce i-ai spus cum sta treaba cu prietenul lui, nu cred ca in afara de a-l ignora poti face mai mult. Ar putea fi cred si o intelegere intre ei ca sa vada cum reactionezi sau daca pici in plasa prietenului lui. Au mai fost idiotenii de-astea puse la cale intre amici chipurile ca sa-i testeze ei fidelitatea.
Mai e o problema. Daca prietenul tau este asa de gelos precum spui... e bai mare. Incet dar sigur gelozia asta a lui incepe sa se accentueze cu efecte nefaste asupra relatiei. As indica sa privesti cu foarte mare atentie relatia voastra. Daca prietenul tau manifesta scapari sau inclinatii violente... mai gandeste-te.
Cum dracu' sa ti se para "ciudat" ca cineva te saluta?! Va dati seama ce timpuri traim?
Din ce lecturi, sau experiente de viata ai aflat ca salutul e o invitatie la sex? Sa inteleg ca tu nu saluti de frica sa nu se interpreteze ca propunere indecenta?
Nu e vorba de,, gelozie,,. Daca ii este prieten nu e cazul sa se dea la fata.
Buna,cred ca este ceva normal sa te salute, doar va cunoasteti, daca nu te-ar saluta, probabil ai zice in mintea ta ca nu are cei 7ani de acasa,daca prietenul tau e gelos din faptul ca prietenul lui te saluta inseamna ca la el este problema,daca este gelos dor din faptul ca te saluta, imagineaza-ti ca mergi pe strada tinundu-te de gat cu un var de-al tau pe care iubitul tau nu-l cunoaste...ce ar face atunci? parerea mea este ca problema se afla la iubitul tau, iar daca prietenul iubitului tau ar fi facut alte gesturi fata de tine atunci ar fi avut dreptate iubitul tau sa fie gelos, oamenii gelosi sunt foarte periculosi, sunt mii de cazuri in care barbatii sau ma rog baietii si-au uscis iubitele din gelozie...mai bine lasa-l! Numai bine!
Ma refeream saluta in sensul ca imi da mesaje pff nu vorbeam de un salut pe strada doamne fereste, n as sta cu o persoana care e geloasa din asa ceva
linarkfts întreabă: