| oana25_1027 a întrebat:

prietenul meu a spus ca ma asteapta cat este nevoie dar sa il las sa ma atinga macar p fund si p sani! ce inseamna asta? vrea doar sex?

Răspuns Câştigător
| deutza a răspuns:

Nu... daca a zis ca asteapta pana vrei tu inseamna ca te iubesteoh go on da daca sunteti impreuna normal ca vrea sa puna mana in zone mai intime doara nu-i numa un amic de al tau cu care iesi si chestii de asteaoh go on tu zici ca ti-a spus ca te asteapta si tragi concluzia ca vrea numai sex.nu-i bine ar trebui sa te gandesti ca daca ar vrea numai sex atunci s-ar fi dus la alta dupa care nu trebuie sa astepte

14 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Depinde de cat timp sunteti impreuna... Dupa 6-7 luni e normal sa vrea baiatu sa puna mana pe funduletz sau sani thinking
Si din moment ce a zis ca te asteapta si nu face presiuni asupra ta e ok

| chandnisharma a răspuns:

Depinde de cat timp sunteti impreuna, daca iti zice asta dupa 2 saptamani de relatie exista posibilitatea sa vrea numai sex dar daca e vorba de 4 luni-1 an sau mai mult de relatie si ti-a zis ca te asteapta atunci probabil ca te iubeste si o sa se tina de cuvant, deci te asteapta. Apropo tu nu ai incredere in el?
Succes!

| cal3star a răspuns:

Obsedat sexual si puncthappy Iti spun ca nu vrea decat sex, daca ti-a zis asta... depinde si de cand esti cu el, daca esti de dupa 1-2 ani, e OK dar... in rest, eu zic ca vrea decat sex

| maya_1225 a răspuns:

Nu neaparat, dar stie probabil ca asa o sa te exciti mai repede si o sa te faca si pe tine sa iti doresti, acu depinde de tine.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Da cred

| Crisyy a răspuns:

Chiar tu ai spus clar ca vrea sa il lasi sa te atinga pe fund si sanii ce explicatii mai vrei?straight face

| Shameless a răspuns:

Este decat un biet fatalau happy

| Shameless a răspuns:

@ Fior :

Deci laughing Mai fiorel/a
In primul rand o relatie serioasa implica si sexul.
Nu stiam ca oamenii care rostesc cuvantul fatalau, nu au tupeu sa se implice intr o relatie serioasa? laughing ar trebui sa te faci "Cel putin psiholog"
in fine din nou... nu stiu ce legatura are bautul si saritul din floare in floare cu, cuvantul fatalau, cred ca esti beat/a...
iar cultura mea generala este destul de bogata nu mai are nevoie de adaugari, din partea dumitale, multumesc oricum laughing

Bafta fiorel/a!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu ești chretină? Adică omu' spune clar că te așteaptă și tu tragi concluzii d-astea? Ți-ai uitat creierul într-un borcan pe undeva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, probabil doar un obsedat sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am prieten de vreo 6 luni si il las sa ma atinga si a spus ca e dispus sa ma astepte. deci cred ca e ok si chiar te iubeste daca nu te streseaza cu chestia asta happy

| fior a răspuns:

Am vazut un raspuns cica e obsedat sexuallaughing
depinde de cat timp te asteaptahappydaca a trecut deja jumate de an si nu i-ai dat nimic, nu stiu ce mai vrei? la fel am fost si eu cu prietena mea, am asteptat-o cateva luni bune, e vorba de ceva serios normal ca fii sigura ca nu stateam pe uscat atat daca nu voiam ceva de viitorhappy
si faze de astea ca pune mana pe un san, si etc sunt normale de acumhappy
nu uita ca nu ne intretinem membrul cu, cocenilaughing
deci...nu si asa severa cu elhappy
daca asteapta are de castigat...hee hee
stii cum e drumul e lung dar fructele sunt dulciwinking

| fior a răspuns:

Shameless cica e un biet fatalaurolling on the floorhappymai fatalau esti tulaughing...si asta arata ca nu esti capabil si nu ai habar ce e aia o relatie serioasahappyde fapt n-ai tupeu sa te bagi intr-o relatie serioasahappy...
daca nu stii sa dai un raspuns... tine-l pentru tine...inteligentulehappy
a-ti trai viata nu inseamna numai a bea si a sari din floare in floarewinking...asta asa pentru cultura ta generalahappy

| AYAM a răspuns:

laughingNU CRED.Parerea mea e ca daca ai o relatie de aprox 1 an, daca te atinge pe fund [pe blugi] ...nu ar fi o dovada ca e obsedat sexual happy Mai ales daca ti-a spus ca te asteapta... Ce naiba?! Important ar fi sa mentionezi varsta ta si a prietenului, apoi voi reveni cu noi concluzii care, poate, te vor ajuta.