| Dana_1209 a întrebat:

prietenul meu are 18 ani iar eu am 14 el e in germania iar eu in romania ne-am cunoscut pe mess am vb la tell web din astea si peste 2 saptamani in sfarsit vine in romania si vrea sa se culce cu mine si eu totodata dar mi-e frica voi ce ziceti sa fac?; d

Răspuns Câştigător
| 88cosmi88 a răspuns:

Eu zic sa nu.Iti distrugi copilaria iar daca o faci mai tarziu ai sa regreti pentru aceasta greseala.Eu zic sa nu faci acest lucru pana la cam...25 in sus. Sper ca te va ajuta sfatul meu!(funda?big grin:X)

18 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

What's wrong with you, people?!?!?!

| issa_4258 a răspuns:

Dar voi planificati cu cateva luni inainte, sa faceti dragoste? lasati sa vina totul de la sine...bafta

| Loka a răspuns:

OOoooOOO.mai bine nu decat sa se intampke ceva si sa-ti strici copilaria las-o asa cum e oh go on

| DenisPericolPublic a răspuns:

Sa mai astepti. Cel mai bine e sa iti incepi viata sexuala cu unul de teapa ta-> care-i tot virgin.

| alexutza003 a răspuns:

Doamne voi nici macar nu v-ati vazut vreodata si deja vrei sa te culci cu el ai 14 ani du-te si vezi-ti de teme

| Daria a răspuns:

Daca esti pregatita, fa-o.Dar cu prezervativ neaparat.winking

| Crisu a răspuns:

In primul rand ca Romania si Germania se scriu cu litere mari. Iar in al 2-lea rand, cred ca esti prea mica sa intretii relatii sexuale. Se pare ca nu esti pregatita nici din punct de vedere psihic, nici fizic. Daca te iubeste, te va astepta, dar daca nu atunci ar trebui sa-i spui "bye-bye!" pentru ca o persoana care te iubeste, te poate astepta oricat. Nu stiu daca tu o sa asculti ceea ce ti-am spus eu, dar este cel mai bine pentru tine.

| Castiel a răspuns:

@daria,cat de curva poti fii?
deci uite sa-ti spun pe fata dana, daca te culci cu el de acum, ca si toate fetele care si-au traso de pe la sub 17-18 ani,sunt curveee inclusiv tu, plus ca ala de abia asteapta sa se culce cu o minora virgina, care sunt sansele sa nu te paraseasca dupa aia? eu zic ca in jur de 1%! pe mess poate spune ca te iubeste si alte cacaturi,pe internet este usor sa te prefaci,este evident ca nu te iubeste daca vrea sex din prima,mai intai vezi daca te iubeste sau cum am zis mai sus, daca esti curva sau pitzi/cocalara care astea intra la domeniul curvalaughing culcate cu el da-i drumulhappySi asa nu strica o curva mai mult in Romania, mai sunt alte 15 milioane!

| chakuza a răspuns:

In primul rand esti prea tanara si in al doilea in 2 sapatamani deja voi vreti sa faceti de toate, intai sa il vezi, sa va cunoasteti.Ce lume...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El e un pedofil, iar tu o naiva. Atat am avut de zis, trage tu concluzia si dezvolta ideea.

| VICTORIA_2892 a răspuns:

Nu si inca odata nu.tu ai 14 ani ce cu tine el o venit in Rominia s-a culcat cu tine si tot atunci a plecat lasa sa vie sa il cunosti de aproape da nu cu cu rpimul care ta propus cu acela.mai gandeste-te si tu un pic nu fi naiva.

| shtephie a răspuns:

Stai, draga mea linistita...practic nici nu v-ati cunoscut si vrei s-o faci? + ca ai 14 ani. Mai asteaptawinking

| gratii a răspuns:

Va cunoasteti macar? adica ai zis ca v-ati cunoscut pe mess si ati vb la tel si de asta intreb.
pai depinde in primul rand daca tu vrei asta. esti mica nu iti strica copilaria si mai intai vezi daca te iubeste ca poate vrea doar sa faca sex cu tinewinking
ai grija
Byehappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic sa anunti politia. Tu esti inca un copil si, conform legislatiei Romaniei, sexul cu tine ste viol, deci infractiuen foarte grava.

| rechinosu a răspuns:

Esti folosita.asteapta,nu te grabi.

| thereforyou a răspuns:

@Brigaela
Cum sa anunte politia, tu te auzi ce spui? Pe ce planeta crezi ca suntem?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sper ca pe una normala, pe care pedofilia este pedepsita.

| thereforyou a răspuns:

Hai ca ma amuzi, nu uita ca traim in Romania, plus ca din ceea ce a spus @Dana, nu reiese nimic. Politia nu ar avea ce face. Crezi ca suna la politie si spune : " Buna, prietenul meu de 18 ani din Germania a zis ca vom face dragoste atunci cand va veni in tara. Eu nu vreau sa luati nici o masura in legatura cu asta, doar v-am anuntat. "