Daca nu esti sigura de ceva, mai bine asteapta pana vei fi; nu pot sa-ti spun ce sa faci, iti pot spune sa te gandesti de doua ori inainte de a face pasul asta, si la ce urmari poate avea. te rog informeaza-te cu privire la acest lucru, pentru ca e un lucru foarte serios chiar daca "toata lumea o face". te cred ca il iubesti, dar esti sigura de sentimentele lui? si sentimente exprimate nu numai in cuvinte. ai mare grija de tine, te pup:*.
Din punct de vedere medical, e mult prea devreme pentru tine si vei avea un risc foarte mare de cancer de col uterin. Daca va iubiti asa cum zici, nu va fi nici o problema sa mai asteptati doi ani si jumatate pana ajungi si tu la o varsta la care sexul nu te expune unor pericole intolerabil de mari.
Esti inca tanara nu face lucruri pe care poate pe viitor le vei regreta daca te iubeste va astepta pana te simti tu pregatita fizic si psihic.Bafta
La 15 ani...normal ca da... da pana amu ceai facut? ca deja esti batrana
Eu zic ca e cam devreme sa-ti incepi viata sexuala. Depinde de cat timp esti cu el, dar zic sa nu iti incepi viata sexuala, oricat de mult l-ai iubi, gandeste-te ca esti inca mica
As vrea sa-ti spun ca in primul si primul rind totul depinde doar de tine! daca tu iti doresti sa ai relatii sexuale cu el atunci fa-o, daca nu atunci n-o fa.de exemplu eu n-as face-o, intrucit nici un baiat nu ma merita mai ales acum, la moment-eu am 16 ani. daca el iti spune ca nu-l iubesti daca nu vei face sex cu el, atunci sigur nu te iubeste, iar daca nu insista atunci te iubeste cu adevarat...
Eu nu va inteleg cum dracu sa rezisti 2 ani fara sa faci nimic. credetii ca el nu se duce la alta, fi serioasa tu ca fata in principiu nu ai stres dar el. si in plus cand sunteti impreuna nu va sarutati mangaiati si etc ...nu ai cum sa rezisti daca esti de ceva timp cu el si simti ca iti doresti asta cu adevarat si esti pregatita si el ii ok cu tine nu ai de ce sa mai intrebi alti anonimi care nici nu`ti cunosc viata etc...:-J
Eu zic sa o faceti. ori cum mai bine sa iti para rau ca ai facut-o decat sa regreti ca nu ai facut-o. iar daca treci de varsta adolescentei cu virginitatea inseamna ca treci prin viata de pomana.nu te lua dupa toate ne fu...tele care habar nu au pe ce lume traiesc si se gasesc sa dea sfaturi. apropo daca o sa iti incepi viata sexuala la o varsta inaintata o sa ai probleme si disconfort si nu o sa iti faca prea mare placere sa o mai faci. nu conteaza prea mult daca va iubiti important este sa fie un baiat de bun simt si sa stie sa se conporte cu tine. Ia o sticla de sampanie cateva lumanarele si mergeti intr-un loc frumos, profitati de tinerete de vara si iubitiva. P. S. amintirile din adolescenta sunt cele care o sa iti faca viata mai frumoasa la un momentdat, creazati amintiri de frumoase trainduti viata. (blackan2003@yahoo.com)
Are dreptate.Din adolescenta ai cel mai frumoase amintiri.La 15 ani e varsta cea mai potrivita pentru a o face prima data.Gusti din bucuriile si placerile adolescentei. Daca o sa incepi mai incolo nu numa o simti discomfort da dupa ce o sa vezi ce placut e o sa te intrebi de ce ai asteptat pana atunci.Acuma e cel mai bine.Acasa, in piscina, la mare, in baie, unde vreti cand vreti.E prea scurta viata si prea placut actu sa ratezi.Chiar daca te lasa dupa, mai bine stai cu el stiind ca urmareste ceva in loc sa o faci sunteti fericiti amandoi si plecati pe drumul vostru si nu mai pierzi timpu degeaba stiingd ca intr-un final MAI APROPIAT sau mai departat o sa va despartiti?
Nu o face pentru ca o sati para rau...si mai bine asteapta. te f**te si dupa aia te lasa cu ochii`n soare. daca chiar te iubeste te va astepta pana cand ii vei zice ca esti pregatita.viata ta e in fata ce e al tau e pus doparte! ai grija de tine.eu te sfatuiesc u decizi! te-am pupat:*
Buna ma numesc andreea si il iubesc pe un tip de 3 ani...:Xam fost cu el de doua ori o data 2 luni jumatate in 2008 si a doua oara in 2010 am stat 3 luni el mia sp ca daca vreau sa mai stea cu mine sa ma culc cu el(el are 19 si eu 15)deci nu stiu ce sa fac care ma poate ajuta va rog pe add "deea_chitza"si inca ceva il iubesc din tot sufletul si as face orice...vam pupat
Tu fa ce`si spune inimioara. daca il iubesti si ai incredere in el. sh te simti pregatitha pentru aceasta etapa a vietii tale. fa`o. Dar sa nu`tsi para rau dp aia.. Tsi-a spus sa te culci cu el sau sa faci dragoste cu el? [ d curiozitate t intrebare]. pentru ca e o mare diferenta intre a te culca cu cineva sh a face dragoste.. Bafta in ce vrei s faci. te pup:*
Mah eu cred ca la 15 ani esti cam mica si poate mai tarziu o sa ai regrete mari. cum il ai pe el asa poti avea si alti prietni.pentru ca el nu este nici primul nikki ultimul baiat vazut pe lume...eu zic sa nu dar tu faci ce vrei:*te pup pwpp
:*I::::::*OI()(
NU te culca sub nici o forma cu el! daca te iubese cu adevarat nu trebuia sa ti ceara sab nici o forma sa fc sex cu el.Risti sa te culci cu el, crezand ca te iubeste enorm, iar dupa ce obtine ce vrea, te lasa cu ochii in soare.Crede-ma,un baiat apreciaza fata care nu cedeaza si se culca imediat cu el, tu daca o faci...parerea mea este ca o sa ti para rau, mai devreme sau mai tarziu
Sa nu te culci cu el ca iese cu hau bau
si dupa aia iti baga si morcovu si te parabules de tot
Si eu am 17 ani jumate, la 16 ani jumate mi-am inceput viata sexuala cu pr meu fostu.cu care am stat 9 luni. m-am culcat cu el dupa 5 luni.ne-am iubit.insa eu eram prea mica sa stiu sa-l tin langa mine.mereu ma certam cu el.si ne-am despartit tot din vina mea.regret,insa acum el are o relatie cu alta fata de apr 8 luni cu toate ca ne-am intalnit si incerca sa ma sarute. dar am refuzat fiindca stiam c-o sa imi fac rau.fiindk el se intorcea la pr lui cred . ASa ca fai ce simti:*eu nu regret ce am facut fiindk l-am iubit si el pe mine si era foarte protector :X
Eu te sfatuiesc sa nu o faci cu el esti inca micuta...o sa se culce cu tine si dupa o sa te lase. cum ai facut-o cu unul o sa o faci cu mai multi :-s.