Am si eu o intrebare pentru tine: cat de departe vrei sau cat de departe poti sa mergi, stii?
Cred ca cel mai bine este pentru tine (sau pentru voi) sa va rezumati deocamdata la mangaieri pe spate si sarutari. Depinde si de parerea voastra in alte subiecte, cum ar fi credinta, Dumnezeu samd.
Daca te iubeste cu adevarat iti va intelege stangacia si te va ajuta sa treci peste asta.El se simte bine oricum cu tine(daca te iubeste)si nu e nevoie ca tu sa faci nimic special ci doar ce simti.
Nu exista un ghid de gesturi pentru astfel de imprejurari. Faci ce simti!
Depinde in ce imprejurari se petrec acele sarutari. Daca sunteti doar voi 2 totul e permis. Incearca sa ii descoperi punctele sensibile; tu cred ca esti cea mai in masura sa stii acele locuri.
Fa ce face si el sau daca vrei sa i idai satisfactie du mana ta in zonele lui erogene sau ia mana lui si duo la tine !
Ai putea sa ii bagi si tu mana pe sub bluza pe spate, sau pe piept, sa il saruti pe gat... prietenului meu ii place cand ma joc in parul lui cand il sarut sau cand ii iau fata in maini ( cu mainile pe obraji).nu stiu ce sa spun.vezi si tu ce mai descoperi .
Pai am observat ca il satiface in zona gatului si pe spate.nu's simt ca nu e destul ca nu e multumit el e si mai mare ca mine cu 2 ani are experinta! intelegeti dc vreau sa ii fac pe plac...alte raspunsuri?