| xCaTax a întrebat:

Prietenul meu ( cel de care am vorbit in cealalta intrebare), m-a inselat cu o fata,. Intradevar nici aceea fata nu stia de mine si ne-a pierdut pe amandoua,. Ce fac ca sa il uit? Ce fac sa nu mai plang atunci cand imi aduc aminte de el?

Răspuns Câştigător
| MissSmile a răspuns:

Se spune ca timpul le rezolva pe toate...asa si este. E foarte greu sa uiti o persoana la care tii, dar cu timpul tot il uiti, pentru ca asa se pertrec toate lucrurile, toate lucrurile oricat ar durea toate trec cu timpul, daca nu ar fi sa nu treaca cu toti am muri. Incearca sa-ti ineci amarul in alte lucruri (nu in bauturahee hee ), in lucruri care iti fac bine, de ex prietenii. Eu cand trec printr-o perioada mai proasta, sau cand mi sau intamplat lucruri de gen, mereu prietenele mele m-au ajutat, ele ma fac mareu sa rad, iar ptimul pertecut alaturi de ele e ca un ajutor. Depinde de ce prieteni ai...
Mult m-ia luat si mie sa uit un baiat, pana am cunoscut un alt baiat si m-am indragostit de el big grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te chinui si fortezi nu vei reusi. dar tu trebuie trebuie sa te gandesti clar:TE MERITA? NU! trebuie sa te adaptezicu gandul.impaca-te cu ideea.si daca el incearca sa te convinga sa-i mai dai o sansa, ti-as recomanda sa nu-l ierti.suckes! vei avea nevoie, dar cu timpul va trece totul

| smile a răspuns:

Pai cred ca pentru a-l uita trebuie sa treaca un timp.Acum nu poti face nimic cu timpu ranile se vor vindeca si eu sufar din cauza unui baiat si inca ma mai gandesc la el dar cu ajutorul prietenilor nu ma mai gandesc la el asa de des adica mai mereu. Nu -ti face griji vei gasi un baiat bun care sa te aprecieze asa cum meriti si care sa nu te insele. Succes. fundita?happy

| aty91 a răspuns:

Gaseste-ti unele preocupari care sa-ti ocupe timpul astfel nu vei mai avea timp sa te gandesti la el. Fa un sport, uita-te la un film, citeste o carte. Iesi cu prietenii in oras, plimba-te si de ce nu, fa-ti prieteni noi! Nu merita sa plangi dupa un baiat care nu te iubeste( caci daca te iubea nu te insela). Succes. :*

| cioca99 a răspuns:

Trage aer in piept, inchide ochii si gandeste-te la minewinking

| coca_4963 a răspuns:

E clar ca trebuie sa. l uiti. Stiu ca e cam greu( o stiu din propria experienta) dar trebuie sa incerci sa il uitiwinking acum stiu ca ai intalnit un baiat pe care eu cred ca il iubesti si dupa cum te vad in fiecare zi se pare ca l.ai cam uitat pe fostul.:*