Asa se intampla cand ne jucam de dragul de a avea o relatia. Atunci cand vei intelege scopul unei relatii sau a unei prietenii, atunci iti vei raspunde singura la aceste intrebari.
Trebuie sa il iei mai tare, sa ii zici ca daca nu are incredere in tine inseamna ca asta nu e o relatie, spune-i clar ca o relatie se bazeaza pe incredere si respect.
O relatie se bazeaza pe:Incredere, respect si pe iubire! Daca va iubiti apropiete de el mai mult ca sa aveti incredere unul in celalalt! Daca nu va intelege acest lucru ca tu nu-l minti inseamna ca nu-ti acorda atentie! Scz* ca-ti spun asta dar asta este adevarul! Sper ca te-am ajutat!
Foarte complicat. Daca te iubeste cu adevarat, te crede! Vorbeste cu el, sau pune un /o prietena comuna sa vorbeasca cu el, sa ii explice ca nu esti genul si ceva de gen " o vei pierde daca nu o crezi " sau ceva de gen.
Parerea mea este ca el nu are incredere in tine. Unor persoane le e greu sa isi puna increderea in oameni din cauza faptului ca au mai fost dezamagiti. Incarca sa-i demonstrezi ca poate avea incredere in tine iar apoi o sa vezi ca lucrurile se vor schimba in bine.
Ms de rasp. si cum as putea sa-i dovedesc asta? ieri i-am zis somn usor si el: la fel si tie somn usor nb." azi nu mi-a zis nimica, iar eu nu i-am mai zis nimis pentru ca ieri dimineata si acum 2 zile nu mi-a rasp la mesaje, el lucreaza pana la 16
Prietenul tau e un porc, 7 luni de cand sunteti impreuna, ce naiba? ar trebui sa aiba incredere in tine ca nu te-ai despartzit de el dupa ce a fost un magar