| diana2008d a întrebat:

Prietenul meu crede ca uneori mint, suntem de 7 luni impreuna, pana acum ne-am inteles, aseara un unchi de al meu l-a intrebat daca cunoaste un baiat, si il cunoaste, eu stiam despre cine e vorba, iar prietenul meu crede ca stiam ca stiam ca acea pesoana se cunoaste cu el, crede ca l-am mintit, dar eu nu stiam ca e aceeasi persoana, e un tovaras cu el, o data mi l-a aratat din masina dar nu l-am vazut bine, daca il vedeam ii spuneam ca il cunosc, ce sa fac sa ma creada, crede ca uneori il mint, m-a intrebat ce scop are relatia noastra, dar nu i-am raspuns pentru ca mie nu imi vin raspunsurile pe moment si imi venea a plange, mi-a zis sa ii zic care a fost cea mai mare minciuna pe care i-am ziso, zice ca sunt lucruri pe care un inca nu le inteleg, are 19 ani si eu 18 azi i-am dat mesaj si nu mi-a raspuns

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa se intampla cand ne jucam de dragul de a avea o relatia. Atunci cand vei intelege scopul unei relatii sau a unei prietenii, atunci iti vei raspunde singura la aceste intrebari.

| Ycu a răspuns:

Trebuie sa il iei mai tare, sa ii zici ca daca nu are incredere in tine inseamna ca asta nu e o relatie, spune-i clar ca o relatie se bazeaza pe incredere si respect.

Răspuns utilizator avertizat
| dRaguTzuu a răspuns:

O relatie se bazeaza pe:Incredere, respect si pe iubire! Daca va iubiti apropiete de el mai mult ca sa aveti incredere unul in celalalt! Daca nu va intelege acest lucru ca tu nu-l minti inseamna ca nu-ti acorda atentie! Scz* ca-ti spun asta dar asta este adevarul! Sper ca te-am ajutat!

| Copiluț a răspuns:

Foarte complicat. Daca te iubeste cu adevarat, te crede! Vorbeste cu el, sau pune un /o prietena comuna sa vorbeasca cu el, sa ii explice ca nu esti genul si ceva de gen " o vei pierde daca nu o crezi " sau ceva de genbatting eyelashes.

| Deiaaaaa a răspuns:

Parerea mea este ca el nu are incredere in tine. Unor persoane le e greu sa isi puna increderea in oameni din cauza faptului ca au mai fost dezamagiti. Incarca sa-i demonstrezi ca poate avea incredere in tine iar apoi o sa vezi ca lucrurile se vor schimba in bine.

| diana2008d explică (pentru Deiaaaaa):

Ms de rasp. si cum as putea sa-i dovedesc asta? ieri i-am zis somn usor sad si el: la fel si tie somn usor nb." azi nu mi-a zis nimica, iar eu nu i-am mai zis nimis pentru ca ieri dimineata si acum 2 zile nu mi-a rasp la mesaje, el lucreaza pana la 16

| kakamaka22 a răspuns:

Prietenul tau e un porc, 7 luni de cand sunteti impreuna, ce naiba? ar trebui sa aiba incredere in tine ca nu te-ai despartzit de el dupa ce a fost un magar