Daca ai atita incredere in el, de ce sa nu-l lasi?
Asta poate ca o sati demonstreze cit de mult tine el la tine. Daca sunteti de 1 an si jumate impreuna, cu siguranta relatia voastra s-a intarit si este trainica si daca zici ca nu ti-a dat nicioadata motive sa crezi ca te insala sau mai are pe alta, atunci nu trebuie sa-l opresti.Munca asta aduce venit din cite vad eu si are avantaje.Desigur ca aceste temeri ale tale sunt normale ca orice femeie se teme sa nu fie inselata pentru ca fufe sunt multe si ele sunt foarte influentabile. DAR! sfatul meu e sa-l lasi sa mearga la munca unde vrea el, macar pentru ceva vreme. Daca timp de o perioada stabilita nu vezi ceva suspect la el, adica daca nu s-a schimbat, daca nu a inceput sa te respinga sau sa iti arate fete, fete.atunci lasa-l sa continue.
Tu il stii mai bine.Si de fapt, aceasta situatia va arata daca ai incredere in el sau nu.Nu e chiar o situatie atit de strasnica incit sa zica cineva ca daca ii dai drumul, actionezi orbeste.
Nu!
Ti-am spus ce sa faci, sper ca din raspunsul meu impreuna cu raspunsurile altora o sa faci o concluzie si o sa fie bine.
Apropo.multi ani inainte in relatia voastra.
Sa auzim de bine!
Sa-l lasi? De parca il ti tu in lesa si o sa se duca sa faca pipi numai daca il lasi tu. Fi serioasa! E prietenul tau, ai si tu putina incredere in el. Oamenii care stau la ocazie stau intr-un intr-o fel de statie, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. "fetitele" au alte treburi atunci, ele trebuie sa se duca sa produca bani, nu sa dea. Ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea, de ce sa-l lasi sa piarda o asemenea ocazie?
Deodata ce ai incredere in el, tu il cunosti mai bine si ii stii firea. Daca ati fost impreuna atata timp nu cred ca ti.ar face asa ceva.Lasa.l sa.si implineasca visele pentru ca sigur te.ar lasa si el, gandeste`te asa . Nu fii egoista fiindca nu va tine relatia! Succes
Odata ce ai incredere in el lasa. l sa plece. plus ca o sa ai si u avantaj odata ce are salar mai mare. poti primi si u mai multe cadouri :->... daca tine si el la tine cu adv. nu te va supara iar fetitele cum le spui tu sunt trecatoare tu esti :X iubita lui