Din respect ai putea cere o alta camera, si vezi cum reactioneaza ai lui. Daca nu par a fi surprinsi si nu ezita, atunci e bine ca ai cerut. Daca ei spun ca poti dormi cu el (desi nu poti fi sigura ca nu o zic doar asa, tot din politete) atunci, macar ai o scuza in caz de ceva, doar ei au insistat, nu?
Daca nu vrei sa va incepeti viata sexuala, ar fi bine sa dormiti separat. Nu de alta, dar ispita e mare si n-are rost daca nu asta iti doresti pe moment. Esti inca mica, ar fi bine sa mai astepti cu sexul, asa ca eu consider ca decizia ta e inteleapta.
Buna, pai fa cum vrei, alegerea e a ta, daca dormi cu el in pat nu inseamna ca neaparat o faci cu el, dar e ok si daca dormi in alta camera, cum doresti tu; daca mai au o camera libera atunci spune-le ca vei dormi tu acolo, daca nu au, atunci dormi cu el ca nu cred ca are ceva, nu inseamna ca parintii lui vor crede cine stie ce, din moment ce esti cu el...vei vedea tu la fata locului cum sta treaba si atunci vei lua tu o decizie cand vei ajunge acolo si vei vedea pe parintii lui si cum stau treburile, nu iti face griji pentru atata.
Nu o sa se abtina sigur, deci cere alta camera sau sa dormi cu altcineva!
Cat de mult s-ar lauda el ca nu o sa-ti faca nimic e imposibil sa nu fie cel putin tentat! Si s-ar putea ca in momentele alea ca tu sa nu mai gandesti clar si sa o faci cu el!
Pai.nu stiu cum ar reactiona el la 22 de ani daca te`ar avea in patul lui. nah.eu zic macar alt pat. dar daca n`are mai bine alta camera. e doar parerea mea. tu faci cum vrei
Taiati patu-n doua! ba nu, puneti gard dala plasa intre voi! glumeam! deci daca il stii de atata timp, poate ar fi timpul sa treceti relatia pe mai multa incredere, nu?! parerea mea e ca daca ar fi vrut sa te pape o facea de mult.
Eu cand am fost la el am stat in acelasi pat si nu am facut nimic, si am fost de multe ori la el si am stat 2-3 zile si nu am facut nimic.are 22 eu 17 deci
KatiMe27 întreabă: