Bun,rau este trecutul lui si nu trebuie sa renunte la acele poze. Faptul ca nu a inchis trecutul este cu totul altceva si rezulta clar din faptul ca o cauta pe hi5.Aici este o problema pe care el si numai el trebuie sa si-o rezolve pentru ca ca altfel relatia voastra se altereaza in timp!
Stai linistita si nu iti face griji in privinta pozelor sau ca a cautat-o pe hi5. Iti spun din proprie experienta! Si eu sunt despartita (divortata) de fostul sot de 6 ani.Acum sunt casatorita dar asta nu ma impiedicat sa tin poze cu fostul sot. Si la ora actuala am poze de la cununia civila si cateva poze cu el. Nu il mai iubesc cu siguranta dar a facut parte din viata mea si nu am cum si de ce sa rup acele poze sau sa le arunc. Cat despre, ca al tau a cautat-o pe hi5...si eu am facut la fel cu fostul sot dar am facut-o doar sa vad cum mai este viata lui sau daca sa mai schimbat. Cred ca si iubitul tau a facut acelasi lucru, doar sa vada ce mai este cu ea. Nu cred sub nici o forma ca e vorba de dragoste. Pur si simplu a facut parte din viata lui si e normal sa nu o stearga cu buretele din mintea lui. Sper ca ti-am putut fi de ajutor.
Buna`. Faza cu pozele nu cred ca ar trebui sa te deranjeze... El nu poate sterge cu buretele chiar asa usor. Nu iy scoate ochii din cauza la poze sau la alte chestii legate de relatia lui cu ea. Lasa.l impace. Sa stii ca nu este deloc usor sa iti revi dupa o despartire. Asta nu inseamna ca pe tine nu te iubeste!
Mutubal întreabă: