| StrumfLala a întrebat:

prietenul meu e foarte gelos si nu ma lasa sa ies cu fetele.ieri am iesit cu prietenii lui si s a suparat. nu prea mai sunt atrasa de el, dar nu vreau sa ne despartim pentru ca daca ne despartim nu o sa mai pot sta cu anturajul lui cu care ma inteleg foarte bine.ce sa fac?

5 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!

Gelozia partenerului dovedeşte faptul că el nu se simte suficient de capabil să te păstreze lângă el.

Dacă vrei să rămâi in anturajul lui incearcă să-ţi faci proprii amici din gasca respectivă, iar apoi desparte-te de bietul băiat şi nu-l mai ţine după tine ca pe un căţel.

O zi frumoasă! happy

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Si eu m-as fi suparat daca prietenul meu,ar iesi doar cu amicele mele.
Pai eu,nu insemn nimic?
De ce cu ele si nu cu mine?!
Asa si prietenul tau.
Crezi ca el nu observa ca stai cu el doar pentru prietenii lui?
Iar cat despre prietenii lui, daca te-au placut/te plac, adica daca le esti simpatica vor vorbi cu tine chiar de nu vei mai fi cu acest baiat.
Reusesti doar sa-i patezi imaginea in fata baietilor, si de asemenea, sa ti-o cam strici si pe-a ta!
Succes!

| Auslesse a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu chestia asta.adica ai un prieten/o prietena(in cazul baietilor)...si respectivii nu sunt de acord ca fata/baiatul sa mai iasa din cand in cand si cu prietenii.Mi se pare o mare prostie, sa-mi impuna cineva asa ceva.Cred ca fiecare trebuie sa-i acorde libertate celuilalt, adica sa aiba voie sa vorbeasca si cu prietenii, sa iasa cu ei...etc.
cat despre tine, daca nu te mai simti atrasa de el, nu vad de ce mai stati impreuna.bine,tu iti doresti sa te vezi cu cei din anturajul lui, dar asta ar insemna ca-l folosesti pe el. sper ca intelegi ce-am vrut sa zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei ca sa nu ai de suferit pe viitor eu zic sa-ti schimbi prietenul, mai mult de 5%, intr-o relatie, gelozia nu are ce cauta

| lauraroxi a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i ce te deranjaza la el si cerei sa se schimbe! Iesiti impreuna cu grupul vostru de amici, cu fetele!