| tessa01 a întrebat:

Buna :* prietenul meu este foarte suparacios si se supara din orice i se pare lui ca nu este ok. ideea este alta ca la inceput el ma intreba tot timpu ce fac sau chestii acum am ajuns sa intru
doar eu pe el ( pe mess) astazi s.a suparat destul de rau si nu stiu
ce sa fac. am nevoie de niste sfaturi va rog :*

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Aoleuu. vreti sa va rezolvam noi toate problemele de ``relatie`` copilaresti!?!
Pun pariu ca esti inca un copil, nici un e un adevarat motiv de ingrijorare, daca stiai ce-i o relatie adevarat stiai sa-ti rezolvi micile probleme dintre voi.
daca e suparacios nu-i mai da motive sa fie si mai bine lasa-l in pace daca nu va intelegeti.
* s-a
Invata sa tastezi si apoi sa stai cu capu la baiatu asta

| tessa01 explică (pentru wolder):

laughing) 1. poti sa stai linistit ca n.am nici 10 nici 11 ani.2. eu am o problema crezi ca stau acum sa.ti scriu si sa analizez de 100 de ori ce.am scris vrei sa ma ajuti bine nu vrei tine.ti pliscu

| wolder a răspuns (pentru tessa01):

* n-am
sa-ti
ce-am
tine-ti
Ai 12-13 ani!
Hai ca te las cu problemele taleoh go on!

| tessa01 explică (pentru wolder):

Tu chiar esti orb ...sau nu vezi ca ii o chestie ma ..nu pun linie pun punct de ce naiba trebuie sa fie umpluta lumea cu atatia prosti. am 17 ani iubire :*

| ZOB a răspuns:

Ignora-l. O sa ai de castigat.

| tessa01 explică (pentru ZOB):

Mda. si daca zice ca s.a plictisit si ca vrea sa ne despartim?

| wolder a răspuns (pentru tessa01):

Daca s-a plictisit si vrea sa va despartiti. atunci desparte-te de el...
Nu exista ``s.a`` doar ``s-a``

| Ycu a răspuns (pentru tessa01):

Ati intrat in monotonie, daca faceti mereu aceleasi chestii banale, si nu diversificati lucrurile si mai ales nu radeti, si nu va simtiti bine impreuna, asa se ajunge, ori salvezi ceva, ori il ignori si daca zice sa va despartiti asta e, preferi sa tragi de relatie un an de zile? Ca sa ai ce suferii mai mult mai tarziu, asta roata se invarte vine altu si altu...

| Azµre a răspuns:

Câți ani aveți de vă comportați așa!
Vorbiți despre problema asta și puneți capăt certurilor mărunte.

| Liliana1981 a răspuns:

Si tie iti place relatia asta asa in care el e tot timpul botos si tu trebuie sa stai sa-l impaci? Ai lucruri mult mai bune de facut.