| AntiHeroes a întrebat:

prietenul meu este in dubii in legatura cu ce mi-a zis mama..Sa ma duca acasa mereu cand iesim, respectiv seara. Ce parere aveti despre asta? Aberez daca ii cer asta, sau este un gest frumos?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Nu numai ca este un gest frumos, dar este aproape obligatoriu daca te iubeste. In felul asta demonstreaza parintilor tai ca e un tip de incredere, ca nu are intentii ascunse, si ca e linistit doar daca te stie in siguranta.

18 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

El ar trebui sa fie constient sa te aduca fara sa-i ceri tu asta
daca nu o face din proprie initiativa e un nesimtit

| Amelya02 a răspuns:

1. El ar trebui sa te conduca acasa, din proprie initiativa.

2 Este in dubii in legatura cu asta?

Nu ii pasa de tine deloc daca te lasa sa te duci singura acasa! Foarte trist... Degeaba ii spuneti voi, daca el nu vrea asta.

| FucktheSystem a răspuns:

Depinde, dacă să zicem că voi sunteți în centrul orașului și el stă într-o direcție opusă față de tine mi se pare absurd să-i ceri să te ducă până acasă ca după să se întoarcă iar de unde a plecat și să meargă în direcția lui. Dacă stă în apropiere, sau casa te e aproximativ în drumul lui mi se pare ok să-i ceri asta. Oricum, e ok să-i ceri să te conducă când trebuie să ocolească puțin drumul spre casă sau stă în zonă, dar dacă stă departe eu personal nu i-aș cere, dacă ar vrea el să mă ducă nu ar fi nevoie să-i cer, nu?

| DeeaMarry a răspuns:

E cat se poate de normal sa te conduca acasa. El ar trebui sa stie asta.
O fata nu este deloc in siguranta daca umbla seara pe strazi, neinsotita.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Du-te.
Pe curând!

| LolaLollita a răspuns:

Este un gest frumos. E mai indicat sa procedeze asa. Cum sa te lase sa vii singura acasa seara, pe intuneric? Cu atatea prostii care se pot intampla pe strazi.

Răspuns utilizator avertizat
| chazz a răspuns:

Mereu trebuie dusa fata acasastraight face, asa mi se pare normal.
Numai bine!

| Against a răspuns:

Cred ca ar fi trebuit sa faca el asta, din propria initiativa, nu sa fie in dubii oh go on

| val18 a răspuns:

Nu aberezi chiar deloc. este o responsabilitate care ar trebui sa si-o asume daca vrea sa iasa cu tine :happy

| Veleno1 a răspuns:

Este de datoria lui sa ajungi acasa in siguranta, cel putin asa gandesc eu.

| tinasong a răspuns:

Buna e ceva normal ca iubitul tau sa te duca acasa dupa o intalnire, iar daca va face asta mama ta va avea incredere in el. Nu iti face griji cred ca si el s-ar oferi sa te aduca acasa daca e un baiat bine crescut.

| Cocolinooo87 a răspuns:

Normal,baietii duc fetele acasa. Asta le spun lor instinctul laughing. Nu'ti fa griji. Daca este un baiat cumsecade te va conduce mereu. big grin

| Balonas98 a răspuns:

E ceva ce prietenul tau ar trebui sa faca mereu ...adica e modul baietilor de a oferii protectie unei fete...

| Flores9 a răspuns:

Inseamna ca te iubeste, de nu mai poate...

| oanaporumb a răspuns:

Depinde de baiat. Daca te iubeste, cred ca ii o va face bucuros.