Conversatiile tale pot fi vazute din programul Yahoo! Messenger doar in cazul in care se logheaza la contul tau de pe calculatorul tau. Conversatiile se pastreaza in:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\ID-ul_TAU\Archive\Messages.
Daca intri aici, vei vedea ca ce ai vorbit tu cu fiecare persoana e stocat intr-un folder, iar conversatiile in sine sunt criptate, adica sunt citite doar de Messenger.
Pe de alta parte, conversatiile mai sunt stocate si pe mail, deci daca ii dai parola si daca se pricepe putintel, cred ca se poate afla ce ai vorbit tu, chiar daca nu este intrat pe calculatorul tau. Nu sunt sigur de chestia asta cu mail-ul, dar cealalta metoda e imposibila, daca este pe un alt calculator. Sper ca mi-ai inteles mesajul. Si inca ceva...nu da nimanui parola, nici macar parintilor . Este contul tau personal, la care trebuie sa ai doar tu acces. "Succesuri"!
Conversatiile se salveaza pe mail.Nu se mai salveaza pe pc bai inteligentilor.
Si da...iti poate vedea fiecare cuvintel vorbit.Dar daca stii ca tu ai ceva de ascuns atuncea inventeaza scuze ca nu poti si ca nu stiu ce.Dar daca il iubesti si vrei sa ai toata increderea lui, dai parola si gata balciul.
Sigur ca nu iti poate vedea toate conversatiile! Arhiva de la messenger se salveaza pe pc, deci daca intri pe id-ul tau de pe alt computer nu vei putea vedea conversatiile, pentru ca nu sunt salvate in acel computer.
Nu stiu ce sa zic, pentru ca am incercat o o prietena buna. ea are mess`u 11. i-am dat parola si a intrat de pe pc`u ei si a reusit sa le vada. deci... nu stiu...
Nu poate. Arhivele se salveaza pe pc-u de origine, nu oricare
Iti stergi arhiva, si ii dai parola la schimb, sa ti-o dea si el pe a lui
Voi nu stiti ca astea sunt niste lucruri private? Eu in locul tau i as da si papucii odata cu parola. Esti atat de naiva incat sa nu iti dai seama ca vrea sa te controleze?
Ontopic: Mai nou yahoo salveaza toate conversatiile pe serverele lor si sunt accesibile din contul de mail.
Incepand cu varianta de messenger 11, conversatiile se salveaza pe serverul yahoo, avand parola si userul, poate vedea conversatiile oricand fara sa aiba nevoie de calculatorul tau.
Cred ca prietenul tau sufera de gelozie si lipsa respectului la intimitate si viata privata, simte nevoia de posesie obsesiv bolnava, daca a ajuns in stadiul in care, trebuie sa-ti urmareasca conversatiile, si sa nu uite ca risca amenda usturatoare.
Cred ca acesta nu este prieten, poate mai de graba crede ca esti in posesia lui, greseala este a ta, pentru ca ai acceptat sa te culci cu el.
Nu-i da parola daca are incredere in tine o sa se impace cu ideea, daca esti sigura ca n-ai nimic de ascuns da-i-o, daca faci mismasuri stergeti arhiva si sterge-o si din email
Mutubal întreabă: