anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu m-a inselat de 4ori pana acum.Colegii lui imi spun ca el ma insala incontinuare sh ca iese cu fete prin parc. Sunt impreuna cu el de un an si o luna, am facut sh revelionul impreuna. Mi-a demonstrat de fiecare data aca ma iubeste si acum nu stiu ce sa mai cred. Sa ii cred colegii sau pe el? Si chestia interesanta.este ca unul dintre colegii lui, desi nu ma cunoaste decat din poze, se da la mine si mi-a zis de cateva ori sa stau cu el. Ajutati-ma va rog! Sincer nu mai stiu ce sa fac. multumesc.

Răspuns Câştigător
| Andreea52 a răspuns:

Buna ynna15! Parerea mea e ca prietenului tau nu ar trebui sa ii atragi atentia deocamdata pentru ca iti zic din start ca va nega[asa sunt toti baietii, am patit-o si eu], de asemenea nu trebuie nici sa iei in seama ce zic colegii lui, nu ai de unde sa stii ce vor ei de fapt. Sfatul meu e sa incerci tu singurica sa afli adevarul, nu te baza pe faptul ca aveti un an si ceva de cand vorbiti sau ca ti-a demonstrat ca te iubeste[uneori sunt doar abureli, si eu am stat cu unul un an si ceva si repet ca vorbesc din propria experienta]. Vezi cum reaactioneza atunci cand deschizi un subiect de genu:"ce parere ai despre cei ce isi insala prietenele" sau atunci cand ii ei telefonul si te mai uiti pe la mesaje[batietii de obicei uita sa stearga mesajele de la alte fete sau le pastreaza pentru colectie]... Daca nici unul dintre acestea nu functioneaza incearca sa il pui la incercare[pune o prietena de a ta sa il sune sa ii dea o ontalnire] sa vezi ce face, si ceea ce e mai important sa vezi ce ii zice cand o sa il intrebe daca are prietena[mie personal acest mod de a pune la incercare pe cineva mi se pare un joc mai copilaresc dar uneori e bine sa apelezi si la varinta asta]... Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor. Daca mai vrei sa ma mai intrebi ceva eu astept. Te pup si ai grija kiss. Succes!

11 răspunsuri:
| stoubiz a răspuns:

Daca iti spune decat o persoana ca prietenul tau te inseala poate fi din gelozie, pentru ca te place, se dusmaneste cu pr-tau etc. Daca iti spun mai multe persoane ca te inseala, inseamna ca o chiar face. Odata ce te-a inselat sigur te va mai insela, foarte putini spre deloc inseala decat odata in relatie, odata ce ai inselat ii prinzi gustul si continuui

| Raluucaa1229 a răspuns:

Cum poti sa spuic a ti-a demonstrat ca te iubeste daca el te-a inselat?laughing) pentru tine ca te-a inselat e dovoada de iubire? inseamna ca tu nu stii ce inseamna ca un barbat sa iubeasca o femeie! daca un barbat iubeste o femeie e cu totul daruit ei.happy si aici nu e vorba de colegii lui e vorba de ceea ce stii tu ca a facut el.hai prima oara.a 2 oara.dar deja e prea mult ce astepti sa iti aduca alta fata sa o puna langa tine?laughing in pat eventual.rolling eyes groaznic.e decizia ta. daca te lasi umilita :-J

| lauthebest99 a răspuns:

Pai daca tea inselat de 4 ori e cam mult dar daca un prieten de al lui iti zice ca inca te inseala si se da la tine sa stii ca poate sa te minta ca sa te desparti de iubitul tau si sa ramai cu elthinking

| adi227 a răspuns:

Vb cu prietenul tau si spune-i ca nu mai vrei sa continui asa si ca daca te insala sa ti-o spuna in fata decat sa o ascunda mult norocwinking

| DaRkMist69 a răspuns:

Draga yanna15, daca il iubesti si esti sigura ca si el te iubeste ar trebui sa nu asculti gurile rele...dar daca nu ai incredere in el ci in colegi lui, ar cam trebuii sa ii dai papucii... oricum fa ce iti spune inima!happywinkingsper ca ti-am putut fi de foloshappy
poti da funda ca nu ma suparwinkingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-i papucii actualului, daca te-a inselat de atatea ori inseamna ca nu te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a inselat de atate ori si u inca mai ai dubii?
si daca iti demonstreaza ce? cum adica te iubeste dar te inseala...
nuuuu. eu zic sa il lasi in pace dai viteza ca am impresia ca u tr el esti doar umplutura. toamne da ce mai colegi are si el. poate el i-a spus acelui coleg sa faca toate astea sa vada iubitul tau daca cedezi.
eu zic sa nu iti mai pierzi timpu cu ersoane ca si el.
ai grija:*

| Scarecrow a răspuns:

Daca te-a "inseleat" e foarte simplu, paraseste`l.

| doctorwho a răspuns:

Gaseste-ti altul, de 4 ori e deja prea mult

| Astro09 a răspuns:

Sincer lasa-l sa se duca fix dracu`. Pentru ca o data inselata, se va repeta. Asa am patit si eu. Si decat sa fiu inselat in continuu mai bine "pa!", pentru ca mai exista fete/baieti pe Pamant. FUNDA?

| petrut1998 a răspuns:

Eu zic sa verivici daca este corect ce ai auzit si daca este dai papuci