Iubitul meu(si la mine tot primul a fost) a avut aceeasi problema,exact la fel facea. La inceput nu era fiindca nu tinea la mine,iar cand a inceput sa prinda drag de mine si sa ma iubeasca exact, dar exact la fel facea. Eu iti zic sa nu te mai injosesti atat. Diferenta intre mine si tine este ca el se supara pe mine si tot eu eram cea care zicea sa ne despartim, ii inchideam telefonul etc. Incearca sa nu-i mai dai mesaje, sa nu-l mai cauti pana nu face el lucrul asta, asa o sa-si dea seama ca ii este greu fara tine.
Am am putin si fac cu iubitul meu 2 ani,dar el a reusit sa se schimbe,nu intotalitate,dar oricum se vede diferenta. Eu zic sa nu te mai complici intr-o asa relatie fiindca niciodata nu se va schimba complet. Eu una m-am impacat cu el de atatea ori fiindca el era cel care ma cauta si venea la mine acasa ca sa ne inpacam etc.
Nu stiu cum este al tau,dar eu am ramas cu iubitul meu fiindca mereu a fost sincer si daca a facut vreo prostie cat eram certati(nu grave,gen sa ma insele) sau vorbeste cu vreo fata imi spune. Face asta fiindca stie ca nu sunt geloasa si nu orice prostie o iau ca pe o "tradare". Un alt motiv pentru care am raas cu el este ca il iubesc foarte mult,daca am trecut prin atatea, acum cand e mai altfel si il iubesc mult mai mult decat il iubeam cand facea asa, nu mai are rost sa renunt.
p.s. daca iti doresti sa nu faci nimic fara sa stie, sa ramai fara prieteni, dupa orice discutie cu vreun baiat sa se supere atunci ramai cu el...de obicei baietii astia traiesc in trecut, baiatul poate sa faca orice, fata nu.
Gandeste bine ce vrei pe viitor!
Bună!
Văd că ești mai mare decât el. Baieții se maturizează mult mai greu decât fetele și e clar că fiind și cu 1 an mai mic nu știe ce e aia iubire. Poate cu unul de 20-22 ani treburile vor sta altfel.
Eu mereu am căutat ca partenerul pe care mi-l aleg să fie cu cel puțin 2 ani mai mare decât mine
Uof doamne, dar ce-ti mai place sa fi dominata. Tu te simti bine asa? Iti place sa taci in fata lui cand stii ca NU esti vinovata? El cauta mereu motive sa te indeparteze, sa scape de tine, si tu nu te inveti minte? Ce trebuie sa faca ca sa il lasi in pace? Gandeste-te ca baietii traiesc sentimentele cu 4 ani mai in urma decat fetele. Deci el acu pune la suflet cam cum puneai tu la 16 ani. Totul e o joaca. Eu spun sa te pregatesti de facultate si acolo vei gasi un baiat responsabil care o sa aprecieze atentia ta si o sa te merite!
Hmm... Iti spun direct si dupa confrim cea ce am spus! Nu te merita! Acum iar voi confirma cele spuse de mai sus! In primul rand si eu am 21 de ani si am prietena de aprox 1 an si pana atunci nu am avut nici una . Poate nu credeti sau o sa radeti, dar sincer inainte eram timid, chiar foarte timid, si nu eram destul de matur, eram usuratic. Si iata ce vreau sa spun, DACA eu imi iubesc prietena atunci A iubi inseamna a Ierta, insa oricum daca iubesti o fata, nu are ce sa te supere astfel de lucruri mici! Faptul ca tu ti-ai condus prietena la aeroport si tu nu i-ai spus nu e mare lucru. Daca te ar iubii nu poate sa fie indiferent, daca te ar iubii el va incerca sa fie alaturi de tine la greu si la bine. Daca te ar iubii ar trebui sa vorbeasca cu tine sa-si impartaseze probleme si dificultatile! Cel putin eu asta fac .
In al doilea rand, prima dragoste e cea mai grea, in sensul ca daca va trebui la un moment dat sa te desparti va fi greu si stii de ce, pentru ca in inima ta, pana atunci nu ai avut acel sentiment de a iubii, de a putea sta cu un baiat si ai putea sa-i impartasesti dorintele, durerile si poverile, acel sentiment ca esti in siguranta cu el si cand te strange in bratele lui si te saruta, cerul se deschide deasupra ta, da, in adevar e lucru superb sa fi iubit / iubita, insa cel mai important e sa va iubiti unul pe altul, caci daca il iubesti numai tu si el spune doar de pe buze... Sorry but nu merita osteneala oricat de greu ar fi despartirea si oricat de dureroase ar fi regretele!
In al treilea rand, daca el te iubeste ar trebui sa te deschizi inainte lui cu orice problema si sa incercati sa o rezolvati, insa daca el refuza... nu e de bine, chiar deloc.
Sper sa iei decizia corecta .
Sa fi iubita si binecuvantata! Aloha
Umblii prea mult dupa el. asteapta sa te caute el. iar el... se supara prea repede pentru niste chichite care nu au sens. adica sa fim seriosi. fiecare om vorbeste cu cineva despre relatia pe care o are. pariu ca si el vorbeste cu alti baieti despre ceea ce se intampla in relatia voastra. poate are nevoie doar de un pic de spatiu, libertate, ce stiu eu. te sfatuiesc sa-l lasi acum un pic in pace si daca nu te cauta intr-o saptaman suna-l
anonim_4396 întreabă: