Daca nu vrei, nu ii face. El ti a facut tie pentru ca asa a rvut el, nu l ai obligat tu. Nu trebuie sa ii faci daca nu simti nevoia. NU esti obligata. Daca te iubeste, va intelege. Sper ca te am ajutat, Funda?:X
Daca va iubiti, ar trebui sa stiti amandoi ca in dragoste nu oferi ca sa primesti inapoi, oferi pur si simplu (si nu ma refer numai la sexul oral, ma refer la orice). Daca in relatia voastra exista sentimente si intelegere, ar trebui sa ii explici ca nu vrei sa faci asta. Daca e o relatie bazata exclusiv pe sex, voi stiti mai bine termenii in care ati fost de acord sa fiti impreuna...
In primul rand nu ar trebui sa te oblige sa faci asa ceva daca nu vrei...
Deplinde de tine daca vrei sau nu... daca intre voi este o igiena corporala mai mult decat impecabila poti face fara griji...
Poi daca el ti-a propus si tu ai acceptat trebuia sa te gandesti ca va vrea sa-i faci si tu la randu-i. Acum, daca chiar il iubesti, nu vad de ce nu i`ai face. Adica nu ai de ce sa-ti fie scarba sau chestii de genu`. Gandeste`te ca asa cum te`ai simtit tu bine, asa se va simti si el si vei avea satisfactia ca l`ai excitat foarte tare. Deci, eu zic sa-i faci
Fa ceea ce simti, daca nu esti pregatita zi ca nu. Daca esti si daca vrei fa.Mi se pare corect sa-i intorci favorul.Dar daca nu vrei n`o face. Sunt o gramada de baietii pe lume, iar eu zic ca daca te place intelege ca nu esti pregatita.Te pup, funda?
Pai, scuza-ma ca-ti zic, dar daca el a facut chestia asta din proprie initiativa, de ce ar astepta ceva la schimb? De cand joaca baietii o fata pe degete, asa cum doresc ei? Pune si piciorul in prag, iar daca tine la tine o sa-nteleaga, daca nu e liber sa plece ca nu e nici primul nici ultimul
anonim_4396 întreabă: