| fluturas88 a întrebat:

Prietenul meu s-a despartit de mine de vreo 1 luna nu mai suntem impreuna.insa am observat ca numai rau imi vrea in continuare si vrea sa ma faca sa sufar.am vazut ca si-a pus la avatar poza cu o tipa si avea la status ca "cred ca m-am indragostit" dar insa am aflat ca nu ii cu fata respectiva ci doar vrea sa ma enerveze si sa sufar pentru ca sti ca eu mai tin la el.incerc sa fiu indiferenta cu el da nuprea reusesc ce ar trebui sa fac? cum sa ma comport cu el sa il afecteze macar umpicut? asa face de parca eu m-as fi despartita de el.sad nu-l inteleg.si chiar in fiecare zi il vad la scoala. ajutati-ma va rog ce sa fac? multumesc.sad

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Nu trebuie sa faci absolut NIMIC. indiferenta este cea mai dureroasa. tu spui ca deja incerci sa fii indiferenta. tocmai din cauza asta el pune poze cu alte fete.pentru ca incearca sa-ti atraga atentia. crede-ma, el se oftica mai tare decat tine, tocmai pentru ca in joc este si orgoliul lui masculin, iar el incearca sa-si gadile orgoliul purtandu-se urat cu tine. tu vezi-ti de treaba ta, invata la scoala, petrece-ti timpul cu prietenele si nu-l mai baga deloc in seama. te asigur eu: indiferenta o sa-l doara cel mai tare. poarta-te ca si cum el nu exista si, in felul asta, el o sa fie cel care sufera.

3 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

Ignora`l! Fi indiferenta cu el! O sa reusesti, crede`ma o sa vada ca nu`ti pasa si se agita ca fraieru` degeabahappy

Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii dai atentie poti cadea in depresii morale asa ca nu il baga in seama joaca tare... puneti poze cu baieti la avatar ...scrie tbx fa-l sa se enerveze fii rea

| heavenro a răspuns:

Gee. ce ai zice sa iti gasesti o alta ocupatie? si cum am vazut ca zice un anonim pe aici ( cu poze si alre bla bla. ) nu merita. mergi inainte... totul e efemer