Nu vrei sa te desparti? il iubesti zici? nu va inteleg pe voi fetelor, am impresia ca sunteti masochiste din fire, va complaceti intr-o relatie in care iubi va controleaza ca pe o marioneta, nasol
Spune-i ca nu il intelegi si ca vrei sa stii, sincer, ce s-a intamplat cu comportamentul sau, spune-i ca il iubesti si nu vrei sa fii luata drept fraiera lui. daca evita raspunsul sau se tine cu nasul pe sus, poate v-ar prinde bine o saptamana pauza succes!
Am stat putin pe ganduri, dar m-am decis sa iti ofer un raspuns, acum sa vad cum fac sa fie un raspuns cat mai bun.
Nu vreau sa crezi ca sunt de partea lui, dar poate vroia sa te auda, poate vroia sa isi inceapa ziua cu vocea ta in urechi, iar faptul ca tu nu i-ai raspuns l-a dezamagit (presupunand ca nu stia sigur daca dormi). Poate avea ceva si vroia neaparat sa-ti vorbeasca, dupa ce tu nu i-ai raspuns s-a gandit ca mai bine sa nu-ti vorbeasca fie sa vezi cum e, fie ca sa evite sa spuna ceva urat. Poate vrea doar mai multa atentie si daca vede ca nu o primeste ce sa faca si el? Se distanteaza tocmai pentru a nu mai simti aceasta dorinta. Cat despre gelozie, este normala la orice varsta, dar daca sunteti tineri, no gelozia si impulsivitatea, dorinta de a apartine cuiva fac probleme in relatie, omului ii e frica sa nu te piarda si reactioneaza gresit, dar ar trebui sa vezi ca in spatele geloziei este frica. Cu prietena aceea, poate crede ca te influneteaza prost, poate avea un motiv, de ce nu il intrebi pe el?
Eu spun sa discutati, daca in urma discutiei va despartiti, nu sunteti nici primii nici ultimii.
Asculta aici copila fara creier.Nu mai deranja oamenii si invata sa fi cu cineva ghilimele} doar atunci cand inima ta iti cere cu adevarat, nu asa ca vrea ma ta sau prietenii tai.Asculta-ti inima cu adevarat si o inima de copil nu cere dragoste si ce va prefaceti voi ca aveti acolo.Bafta copile.Du-te si joaca un mario.
Discuta cu el si vezi ce e cu schimbarea asta de comportament. poate ca ii place de altcineva si de-asta face asa.
Eu zic sa lamuresti lucrurile cu el! II spui ca daca nu te asculta, o sa termini cu el. Poate atunci o sa vorbeasca si o sa fie intelegator!