Da de ce sa nu continui relatia e bine asa ti-o asa in continuoare si daca nu esti sigura mai intreaba-l pe el bagate si tu putin in sufletul lui dar nici sa nu il sufoci si sa va despartiti vezi cum faci sa mearga bine si sa tot o tineti asa Good Look
Buna.si eu iti zic la fel, continua relatia, pentru ca poti avea paret de niste clipe f frumoase dupa ce se intoarce.eu de ex aveam 4 luni de cand stateam cu prietenul meu,si a plecat o luna jum in spania,la parinti, nu aveam net nici unul si ma suna doar cand facea rost de maruntis, adica ma suna si odata la 2 zile,si de doua ori pe zi, dar cand s-a intors, a fost...SUPER.suntem si acum impreuna, dupa 5 ani de relatie.crd-ma,ar fii pacat sa dai cu piciorul la relatie, pentru ca dca ii vei da cu piciorul, mereu vei ramane cu intrebare:oare ce s-ar fi intamplat dca nu ne-am fi despartit...
Da! Sunt de parere ca ar trebui sa continuati. Atata timp cat vorbiti zilnic, sau aproape zilnic, de ce nu!?
Totusi, ai grija la gelozii, ai incredere in el ( si invers, pariu ca si el se teme ca poate te indragostesti tu de altul ). Daca nu vei fi geloasa, etc, te va aprecia foarte mult!
Si sa vezi cand se intoarce ce bine e!
Bineinteles sa continuati relatia,voi va iubiti,n-ar fi pacat sa va despartiti?
In plus,aceste trei luni vor fi o incercare pentru voi si dragostea voastra.
Vei vedea ca,dupa asta va veti iubi si mai mult si,ca pereche,veti fi si mai puternici.
Iti va lipsi si ii vei lipsi si tu lui,dar cu multa dragoste si incredere, va trece si asta.
Nu va fi in zadar tot chinul asta, amandoi aveti numai de castigat!
Sa va iubiti mult!