| Deea_4962 a întrebat:

Prietenul meu spune ca ma iubeste.si cred asta, face orice pentru mine, merge oriunde cu mine, nu a lipsit niciodata cand am avut nevoie de el.
Dar am observat ca tot ii fug putin ochii dupa fetele imbracate mai extravagat, iar eu ma supar si imi zice ca ma supar degeaba si ca sunt suparacioasa. Voi ce credeti asa sunt toti sau doar unii? Pot avea incredere in el? [suntem de 9 luni impreuna].

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Of! Deea, ce e frumos si lui dumnezeu ii place, spune o vorba.Toti oamenii privesc in jur, de asta au ochi.Si tu privesti,nu? Asta nu inseamna ca neaparat iti place de cel la care te uiti, iti atrage atentia cu ceva, e iesit din comun cu ceva si te uiti din CURIOZITATE.Nu mai pune raul in fata, baiatul se uita la cum pot fi, din curiozitate.Pe cea care o place si o iubeste,o are langa el,adica pe tine. Daca vroia sa fie cu una din acele fete,crezi ca ar fi fost cu tine? Si, e bine ca nu se ascunde de tine, inseamna ca e sincer si rau faci ca te superi.Ar fi putut sa-si coboare ochii cat timp e cu tine,daca era un prefacut, si cand e singur nu numai sa le priveasca ci chiar sa le abordeze! Nu mai te supara, mai ales ca nu iti da nici cel mai mic motiv.Baietii,barbatii privesc fetele si femeile-toti! Si invers.Nu exagera, risti sa te tranformi intr-o prietena cicalitoare si neplacuta si, poate n-o sa-i mai placa.Hai,linisteste-te! Mult noroc!

9 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Multe fete nu se imbraca asa doar sa le admire barbatii, ci sa le mai critice si femeile.Barbatii oricum plac femeile si fara haine pe ele, doar ele sa ii doreasca pe ei.
Lasa-l sa isi clateasca si el ochisorii, nu cred ca face niciun rau.

| LeuTz a răspuns:

Orice baiat se uita dupa una imbracata mai sumar dohhh.Te duce capul vreun pic?

| Jelly_7813 a răspuns:

Eu zic ca nu are rost sa te superi numai din chestia asta... daca sunteti de 9 luni impreuna nu are rost sa te superi degeaba
si in plus daca este cu tine trebuie sa te gandesti ca ramane doar cu privirea sau ceva
sau nah
incearca sa ii atragi si tu atentiatongue
baftaa!:X

| danypoli95 a răspuns:

Orcarui barbat ii mai fug ochi bupa o alta fata dar asta nu inseamna ca pe tine te iubeste.Si sunt sigur ca si tie iti mai fug ochii dupa un baiat"bine facut"

| Andruska_4790 a răspuns:

Acuma nu stiu.ce sa zis.tu ar trebui sa il testezi intr.un fel. daca ai vazut ca intoarce capu dupa fetele imbracate extravagant.frumos.sexy.ia legatura cu o cunostinta de a ta, pe care sa nu o cunoasca el.care sa se dea la el.si atunci o sa vezi daca poti sau nu sa ai incredere in el.happy.eu una am facut ceva de genuhappy.unui baiat. iubit pe atunci.happy. baftahappy

| noName_8681 a răspuns:

Daca ii fug numai ochii e bine laughing sa nu fuga si el, ehh glumesc. Asa sunt toti (sau aproape toti), oricum ar trebui si el sa fie mai atent sa nu ii fuga ochii cand e cu tine, adica u sa nu il vezi laughing.

| Lexii a răspuns:

Este ceva normal... cred ca ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea deoarece orice baiat face asta.
Daca zici ca el iti acorda asa de multa atentie si ca e mereu alaturi de tine ai putea ca intr-o zi sa ii faci pe plac si sa te imbraci si tu mai extravagant, asa nu va mai avea motiv sa se uite dupa altele.
Mult succes si sa fiti cat mai mult timp impreuna!:*

| ankadella a răspuns:

Orice baiat se mai uita!
nu te mai supara atat phbbbbt

| andreeaaa_7883 a răspuns:

Nu ai de ce sa te superi, pentru ca el doar se uita ...si pe tine te iubeste. Orce baiat se uita dpa alta, dar tu ar trebuie sa nu te mai superii pentru ca ai o relatiie de 9 luni si nu krd ca ai vr s o distrugi doar pentru ca prietenul tau se uita dupa altele.Ar trebuii sa stii ca tu esti mai buna decat alea si pe tine te iubeste:*! pupiceii :*