| DaianaDC a întrebat:

Prietenul meu trece printr-o perioada mai grea, mi-a spus din senin ca vrea sa ne despartim ca nu mai poate sa continue relatia ca ii e frica, ca nu mai simte nimic, niciun sentiment pentru nimeni. Nu ne-am certat inainte de a lua decizia asta. Eu sunt la facultate in alt oras, iar el este acasa pentru ca nu a intrat la facultatea unde voia sa intre. Ce credeti ca se intampla cu el? Nu pot sa inteleg cum nu mai simti nimic pentru mine dupa o relatie de 3 ani? Nu ma inseala si daca as fi gresit cu ceva mi-ar fi spus, il cunosc. Astept mai multe pareri. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Leerix a răspuns:

Este "legat" de tine si nu ii convine chestia asta, vrea sa inceapa sa iasa cu tipe noi, sau poate a cunoscut deja pe cineva. Pur si simplu e imposibil sa-ti dispara atat de brusc sentimentele fata de cineva pe care l-ai iubit atat de mult timp, decat daca a intervenit ceva/altcineva la mijloc... sad Spune-i ca vrei sa stii adevarul, orice ar fi...

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil sa aiba alta tipa care i-a iesit in cale.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatu s-a plictisit de tine, get over it, o o relatie de 3 ani e f lunga si se ajunge la plictiseala iar voi sunteti la varsta la care trebuie sa va distrati

| William a răspuns:

Poate s-a plictisit de tine. Oricat de greu ti-ar veni sa crezi este posibil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ori e deprimat ca nu a intrat la facultate si e intr un fel de depresie, ori are pe alta. Discutati problema ca pe ghicite nu ai sa iti dai seama ce se intampla

| Emilian65 a răspuns:

Baiatul fiind acasa si tu la facultate, se gadeste ca este mai bine sa puna capat reltiei voastre pentru a avea mai mult timp pentru invatat, ca sa intre si el la facultate.

| cristimihailov a răspuns:

Si de ce nu il asculti?

| DaianaDC explică (pentru cristimihailov):

Vrea sa fie singur. nu vrea sa vorbeasca cu mine.

| cristimihailov a răspuns (pentru DaianaDC):

Scuza-ma, nu m-ai inteles. De ce nu il asculti si sa il lasi in pace?
Ai vazut ce s-a putut. De ce nu accepti provocarea de a incerca sa iti construiesti ceva mult mai frumos cu altcineva?

| Danysan a răspuns:

Dap s-a plictist de tine.Pana la uram e normal sa te plictisesti de cineva. Oricum sunt atatea femei si cred ca a gasit pe alta.Barabtu are nevoi si el de "multe "iar tu nu ai cum sa ii oferi de vreme ce esti departe.Next,asa e viata, important e sa ti-o pui cu cati mai multi pana te casatoresti ca sa capeti experienta ca e mai rau dupa ce te legi la cap. seara faina si profita de ce ai atat ca fata si ca barbat, acum cat sunteti tineri.

| NameHarris a răspuns:

|Poate are ceva problemwinking

| Constantinescu_Andrei_1989 a răspuns:

Si care e problema? Ochii care nu se vad se uita! Asta e viata merge inainte. Dragoste cu sila nu se poate! sunt o multime de alti baieti mai ales ca la facultate o sa intalnesti o gramada de baieti simpatici si pusi pe sotii. Eu zic sa mergi inainte sa fi puternica ca intr-o perioada o sa-l uiti si tu asa cum el te-a uitat pe tine... BE STRONG!