| alw a întrebat:

Prietenul meu vrea sa faca dragoste cu mine, dar eu nu sunt sigura ca vreau. Dupa parerea mea sunt prea mica.Ce sa fac?

13 răspunsuri:
| Rukataki15123 a răspuns:

Cati ani ai?

| lolo2012 a răspuns:

Pai e o vorba..Am auzit ca daca iti intrebi prietenul care vrea sa faca dragoste cu tine "Daca ma iubesti ma vei astepta"... Daca e de acord sa te astepte pana esti pregatita inseamna ca te iubeste cu adevarat nu doar pentru a face dragoste cu tine. Daca nu inseamna ca ar trebui sa ii dai papucii pana nu e prea tarziu. Sper ca sfatul meu iti va fi de folos..Sa ma anunti ok?

| Rizer a răspuns:

Da r ce varsta ai? Daca nu te simti pregatita atunci nu fa pasul acesta!
Trebuie sa fii pregatita!

| Silvya18 a răspuns:

Nu fa daca nu vrei. Daca te iubeste cu adevarat o sa astepte cit va fi nevoie.happy

| Chriistos a răspuns:

Sex.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mario233 a răspuns:

Urmezati instinctul

| mona a răspuns:

Conteaza si ce vrei tu... daca nu iti doresti asta atunci nu o face

| Betty18 a răspuns:

Daca tu asta simti NU o fa pentru ca vei regreta mai tarziu amarnic. Daca te constrange el este clar care ii sunt intentiile. Daca te iubeste te va astepta, insa nu cred ca-i cazul astfel numai puneai aceasta intrebare. Exista riscuri daca incepi de mica. Nu t e lua dupa fetele din ziua de azi, nu te lua dupa spiritul de turma.

succes

| Melii94 a răspuns:

Daca te iubea nu facea presiuni asupra ta.Intelege ca daca nu vrei nu faci.Vezi sa accepti si dupa sa regreti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi spun ce să NU faci! Nu fă prostia de a te lăsa influenţată! Fă acest pas când te simţi TU pregătită atât fizic cât şi psihic, când ai încredere în el, iar el în tine, când simţi că a venit momentul potrivit.
Vorbeşte deschis cu dânsul.Comunicarea e foarte importantă într-o relaţie!

Mult succes şi o seară plăcută!

| Rukataki15123 a răspuns:

Fa-o stai lin te simti bine si iti spun eu ca no sa iasa copii doamnea-jutalaughing