Pai e o vorba..Am auzit ca daca iti intrebi prietenul care vrea sa faca dragoste cu tine "Daca ma iubesti ma vei astepta"... Daca e de acord sa te astepte pana esti pregatita inseamna ca te iubeste cu adevarat nu doar pentru a face dragoste cu tine. Daca nu inseamna ca ar trebui sa ii dai papucii pana nu e prea tarziu. Sper ca sfatul meu iti va fi de folos..Sa ma anunti ok?
Da r ce varsta ai? Daca nu te simti pregatita atunci nu fa pasul acesta!
Trebuie sa fii pregatita!
Nu fa daca nu vrei. Daca te iubeste cu adevarat o sa astepte cit va fi nevoie.
Daca tu asta simti NU o fa pentru ca vei regreta mai tarziu amarnic. Daca te constrange el este clar care ii sunt intentiile. Daca te iubeste te va astepta, insa nu cred ca-i cazul astfel numai puneai aceasta intrebare. Exista riscuri daca incepi de mica. Nu t e lua dupa fetele din ziua de azi, nu te lua dupa spiritul de turma.
succes
Daca te iubea nu facea presiuni asupra ta.Intelege ca daca nu vrei nu faci.Vezi sa accepti si dupa sa regreti.
Îţi spun ce să NU faci! Nu fă prostia de a te lăsa influenţată! Fă acest pas când te simţi TU pregătită atât fizic cât şi psihic, când ai încredere în el, iar el în tine, când simţi că a venit momentul potrivit.
Vorbeşte deschis cu dânsul.Comunicarea e foarte importantă într-o relaţie!
Mult succes şi o seară plăcută!
Fa-o stai lin te simti bine si iti spun eu ca no sa iasa copii doamnea-juta
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: