anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Prietenului mei ii apar numai reclame cu site-uri de dating pe Youtube sau alte platforme de genul. El, inainte sa ma cunoasca pe mine a avut cont pe tot felul de site-uri de intalnit fete, chiar si in ziua de azi are emailul plin de aceste site uri, el zicand ca a uitat parola ca sa stearga conturile. Eu stiam ca reclamele iti apar in functie de ce cauti. Voi ce credeti? El inca mai foloseste site uri de genul?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Reclamele apar intotdeauna in functie de ce ai cautat in trecut, fiindca exista o istorie a tot ceea ce a accesat si acum primeste reclame pentru intersul lui.
Parolele se pot recupera, mai ales daca el este posesorul acelui cont, sadar"uitatul parolei" poate sa fie adevarat dar si o minciunica, care-i permite lui sa mai intre acolo cand are chef.

| Hyperion7 a răspuns:

Ii apar reclame la site-uri de gen, deoarece în trecut el a frecventat acele site-uri!
Așa pățim toți când căutăm un produs pe google și ne apar reclame cu acel produs!
Nu neapărat, eu n-am mai căutat un produs de ceva timp și tot el îmi mai apare la reclame! Deci da

| VoidEternal a răspuns:

Daca are conturi e normal sa ii tot apara. Platformele astea de ad-uri functioneaza cu recurenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci să șteargă istoricul și memoria cache a browser-ului și YouTube sau să reseteze telefonul din fabrica. După aceea nu i vor mai apărea.

| FindMyName a răspuns:

Mai bine vorbeste cu el și întreabă-l personal pe el, nu pe noi. Discutați ceea ce va deranjează, discutați orice problema și orice împreună

| anonim_4396 explică (pentru FindMyName):

Dacă îl întreabă direct, poate el nu o să recunoască, chiar daca inca mai activează voit pe acele site-uri.

| DoamnaLalea a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa meargă la un test poligraf dacă așa stă treaba laughing